Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Imperial Hotel 21017

Bouw het iconische Imperial Hotel in Tokyo met deze gedetailleerde LEGO set.
Ontworpen door architect Frank Lloyd Wright, is dit hotel een brug tussen Oost en West.
Test je bouwvaardigheden en ontdek geavanceerde bouwtechnieken.
Verzamel alle LEGO Architecture modellen om je eigen skyline te bouwen.
Geschikt voor bouwers van alle leeftijden.
Start nu!

Waar is LEGO Imperial Hotel 21017 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Architecture sets

aantal lego stenen icoon
1188
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21017
lego insiders punten icoon
0
punten

Bouw het iconische Imperial Hotel in Tokyo met deze gedetailleerde LEGO set! Dit hotel is ontworpen door de legendarische architect Frank Lloyd Wright en diende als een symbolische brug tussen de culturen van Oost en West. Met dit model word je zelf een architect en kan je alle karakteristieke elementen van dit architectonische meesterwerk tot in detail ontdekken.

Het Imperial Hotel was niet alleen prachtig ontworpen, het was ook bestand tegen de zware aardbevingen die regelmatig voorkomen in Japan. Dit bewijst de genialiteit van Frank Lloyd Wright en zijn vooruitstrevende ontwerpen. Met deze LEGO set kan je jouw eigen vaardigheden als bouwer testen en leren hoe geavanceerde bouwtechnieken in elkaar zitten.

De set bevat alle elementen die het Imperial Hotel tot een architectonisch monument maakten en staat op een sokkel met naamplaatje. Het model is 28 cm breed en bevat een boekje met informatie over het gebouw en de geschiedenis ervan.

Verzamel alle modellen uit de LEGO Architecture serie om jouw eigen skyline te bouwen! Elke set bevat een informatieboekje over het gebouw en zijn geschiedenis en biedt een uitdaging voor gevorderde bouwers.

Maak kennis met de wereld van architectuur en ontdek hoe de meest prachtige gebouwen ter wereld ontworpen zijn met deze LEGO set. Het Imperial Hotel is een perfecte toevoeging aan jouw LEGO collectie en is geschikt voor bouwers van alle leeftijden.

Dus waar wacht je nog op? Start met bouwen en ontdek de fascinerende wereld van architectuur met deze LEGO set!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:41

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set21028

New York

foto van lego set21031

Burj Khalifa

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.