Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hoofdkwartier van de Verenigde Naties 21018

De LEGO set 21018 - Hoofdkwartier van de Verenigde Naties is een must-have voor liefhebbers van architectuur en LEGO.
Bouw je eigen model van dit iconische gebouw en leer meer over zijn geschiedenis en ontwerp.
Met afmetingen van 21 cm breed, 14 cm hoog en 15 cm diep is het een indrukwekkend stuk voor op je bureau of in je modellenkast.
Bestel nu en geniet van urenlang bouwplezier!

Waar is LEGO Hoofdkwartier van de Verenigde Naties 21018 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Architecture sets

aantal lego stenen icoon
597
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21018
lego insiders punten icoon
0
punten

Wil jij ook je eigen versie bouwen van een wereldberoemd gebouw? Dan moet je de LEGO set 21018 - Hoofdkwartier van de Verenigde Naties hebben! Deze set maakt deel uit van de LEGO Landmark serie en bevat 597 LEGO stenen om een model van het legendarische VN hoofdkwartier te bouwen.

In het bijgesloten boekje vind je veel interessante informatie over het ontwerp en de geschiedenis van het gebouw, in het Engels en Frans. Met deze set kun je niet alleen ontzettend veel bouwplezier beleven, maar ook nog wat opsteken over dit iconische gebouw en zijn architecten Le Corbusier en Oscar Niemeyer.

Als je eenmaal klaar bent met bouwen, kun je jouw eigen versie van het VN hoofdkwartier op je bureau zetten, of in je modellenkast. Het model heeft afmetingen van 21 cm breed, 14 cm hoog en 15 cm diep en zal indruk maken op iedereen die het ziet.

De LEGO set 21018 - Hoofdkwartier van de Verenigde Naties is de perfecte cadeau voor jongeren en volwassenen die houden van architectuur en LEGO. Met deze set haal je een stukje geschiedenis in huis en kun je jouw bouwkunsten naar een hoger niveau tillen.

En wist je dat deze set onderdeel is van een hele serie LEGO Landmark sets? Maak een verzameling van de meest beroemde gebouwen ter wereld en vul jouw modellenkast met LEGO architectuur. Start bijvoorbeeld met de Eiffeltoren, de Big Ben of het Vrijheidsbeeld!

Bestel nu de LEGO set 21018 - Hoofdkwartier van de Verenigde Naties en beleef urenlang bouwplezier, terwijl je iets leert over de geschiedenis en architectuur van dit bijzondere gebouw. En wie weet wordt jouw zelfgebouwde versie van het VN hoofdkwartier wel net zo iconisch als het echte gebouw zelf!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:41

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set21054

Het Witte Huis

foto van lego set21033

Chicago

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.