Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Trevi Fontein 21020

Maak je eigen stukje Rome met LEGO Architecture Landmark Trevi Fontein, een gedetailleerde replica van dit beroemde Barok-monument.
Ontworpen door Nicola Salvi en voltooid door Pietro Bracci in 1762, trekt deze fontein nog steeds dagelijks duizenden bezoekers.
Met de voorgevel van Palazzo Poli, symbolische standbeelden en blauwe LEGO stenen voor een water-effect, is deze set een prachtige toevoeging aan de LEGO Landmark en Architecture serie.
Haal de Trevi Fontein in huis en ontdek het prachtige Rome op een speelse manier! Bestel nu!

Waar is LEGO Trevi Fontein 21020 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 44.9519-09-2024

Bekijk meer Architecture sets

aantal lego stenen icoon
731
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
01-06-2014
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
21020
lego insiders punten icoon
412
punten

Bouw je eigen stukje Rome met de LEGO® Architecture Landmark versie van de Trevi Fontein! Dit beroemde Barok-monument is een must-see voor elke reiziger naar de Italiaanse hoofdstad. Met deze set kun je nu dit prachtige gebouw in huis halen.

Ontdek het indrukwekkende verhaal achter dit monument terwijl je het bouwt met deze gedetailleerde LEGO® set. De Trevi Fontein is ontworpen door de befaamde architect Nicola Salvi en voltooid door zijn vriend Pietro Bracci in 1762. Het duurde maar liefst 30 jaar om deze fontein te bouwen en nog altijd trekt het dagelijks duizenden bezoekers naar het kleine Trevi plein.

De set bevat elementen als de voorgevel van het Palazzo Poli, de standbeelden die de Oceaan, Overvloed en Gezondheid symboliseren en doorschijnende blauwe LEGO stenen die een water-effect creëren. Hierdoor krijg je een prachtig gedetailleerde replica van de fontein die je zelf hebt gebouwd.

De LEGO® Architecture Landmark versie van de Trevi Fontein is een ontwerp van de kunstenaar Rok Žgalin Kobe, in samenwerking met het LEGO design team. Het resultaat is een zorgvuldig uitgewerkte versie van de fontein met oog voor detail en elegantie.

Verzamel de complete serie LEGO® Landmark en Architecture sets en maak je eigen skyline van wereldberoemde gebouwen en monumenten. Deze sets zijn perfect voor iedereen die geïnteresseerd is in design, architectuur en geschiedenis.

Het boekje dat bij de set wordt geleverd bevat details van het ontwerp en informatie over de architectuur en de historie van de fontein (Alleen in het Engels en het Italiaans. Versies in andere talen kunnen worden gedownload van LEGO.com/architecture). Het formaat van de set is 14 cm hoog, 20 cm breed en 14 cm diep.

Haal de Trevi Fontein in huis en ontdek het prachtige Rome op een speelse manier met deze LEGO® set. Tijdens het bouwen leer je meer over de geschiedenis en architectuur van het monument en kun je nog lang genieten van je eigen creatie. Bestel nu en bouw je eigen stukje Rome met LEGO® Architecture!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:41

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 44.95 (24-05-2023) € 44.95 (24-05-2023) € 44.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set21043

San Francisco

foto van lego set21032

Sydney

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.