Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Flatiron building 21023

LEGO set 21023 is een gedetailleerde replica van het iconische Flatiron Building in New York.
Het is een eerbetoon aan de prachtige Beaux-Arts architectuur en wordt geleverd met informatie over het ontwerp.
Deze set is perfect voor liefhebbers van geschiedenis en architectuur en maakt deel uit van de LEGO® Architecture serie.
Haal een stukje geschiedenis in huis en bestel nu de LEGO set 21023 Flatiron Building.

Waar is LEGO Flatiron building 21023 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Architecture sets

aantal lego stenen icoon
471
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
01-05-2015
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
21023
lego insiders punten icoon
337
punten

Welkom bij het meesterwerk dat LEGO set 21023 Flatiron Building heet. Dit gedetailleerde LEGO-model is een must have voor iedereen die de architectuur van New York bewondert. Het Flatiron Building, ook wel bekend als het 'Strijkijzer', is één van de meest iconische vroege wolkenkrabbers van de stad en staat op een driehoekig stuk grond tussen Broadway, Fifth Avenue en East 22nd Street. In 1902 was het één van de hoogste gebouwen in de stad met zijn 20 verdiepingen en drie jaar later werd er zelfs een penthouse op het dak gebouwd, waardoor het nog hoger werd.

Maar dit architecturale juweeltje is niet zomaar een gebouw. Het is een geschiedenisbeeld, een eerbetoon aan de prachtige Beaux-Arts stijl van architect Daniel Burnham en een nationaal-historisch monument. Met deze LEGO-set kun je dit prachtige gebouw in handen krijgen en een replica bouwen die tot in het kleinste detail klopt.

Het gedetailleerde LEGO-model toont de gevel van zandsteen en de elegante Beaux-Arts stijl van het meesterwerk van Burnham, die van dit gebouw een absolute must-see heeft gemaakt tijdens een bezoek aan New York City. Op een schaal van 1:220 is dit model precies 15 cm hoog, 8 cm breed en 11 cm diep. Dit maakt het de perfecte aanvulling op je LEGO-architectuurcollectie.

Natuurlijk wordt deze set geleverd met een mooi naamplaatje en een boekje met informatie over het ontwerp en de architectuur van het oorspronkelijke gebouw. Voor de geschiedenisfans is dit een uniek collectors item. Of je nu op zoek bent naar een gespreksonderwerp voor op kantoor, een decoratie voor in je huis, of gewoon zin hebt om een steentje bij te dragen aan je LEGO-collectie, deze set is perfect voor jou.

Verzamel de complete serie LEGO® Landmark en Architecture sets en ontdek de wereld door de ogen van enkele van de meest bekende architecten en bouwwerken ter wereld. De LEGO® Architecture productserie huldigt de architectuur via het medium van de LEGO steen en is bedoeld voor iedereen met belangstelling voor design, architectuur en geschiedenis.

Dus waar wacht je nog op? Grijp deze kans om een ​​stukje geschiedenis in huis te halen en ga aan de slag met het bouwen van je eigen Flatiron Building. Bestel nu de LEGO set 21023 Flatiron Building en laat zien dat je liefde hebt voor de spectaculaire architectuur van New York!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:41

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set21043

San Francisco

foto van lego set21030

United States Capitol Building

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.