Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Venetië 21026

De LEGO set 21026 is een prachtig model van de skyline van Venetië.
Het bevat de beroemde Rialtobrug, de Basiliek van San Marco, de Campanile van Venetië, de zuilen met de Heilige Theodorus en de gevleugelde leeuw van San Marco en de Brug der Zuchten.
Het model is op schaal en heeft een realistisch kleurschema.
Het bijgevoegde boekje geeft informatie over de ontwerper, architectuur en geschiedenis van de gebouwen.
Deze set is perfect voor liefhebbers van reizen, architectuur, cultuur, geschiedenis en design.
Bestel nu en creëer jouw eigen versie van Venetië!

Waar is LEGO Venetië 21026 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 24.9519-09-2024

Bekijk meer Architecture sets

aantal lego stenen icoon
212
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
01-01-2016
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
21026
lego insiders punten icoon
262
punten

Welkom in de betoverende wereld van Venetië, nu te beleven in een prachtig LEGO® model uit de Architecture Skyline collectie. Wij hebben de meest iconische gebouwen van deze romantische stad in een natuurgetrouw kleurschema en op schaal nagebouwd, zodat je een realistische weergave van deze historische stad krijgt. Jouw bouwwerk zal een prachtige toevoeging zijn aan je huis of kantoor, en zal bewonderende blikken trekken van liefhebbers van reizen, architectuur, cultuur, geschiedenis en design.

Deze LEGO® set bevat de beroemde Rialtobrug, de Basiliek van San Marco, de Campanile van Venetië, de zuilen met de Heilige Theodorus en de gevleugelde leeuw van San Marco en de Brug der Zuchten. De waterpartijen van Venetië worden weergegeven door blauwe tegels op de bodemplaat, die deze stad nog meer tot leven brengen. Het bijgesloten boekje geeft informatie over de ontwerper van de set, de architectuur en geschiedenis van de gebouwen en historische feiten over de stad Venetië en het architectonische erfgoed (alleen in het Engels en Italiaans; versies in andere talen kunnen worden gedownload op LEGO.com/architecture).

Inclusief een 4 x 32 sokkel met tegels en naamplaatje, heeft deze set een afmeting van 14 cm hoog, 25 cm breed en 3 cm diep. De Campanile van Venetië is uitgevoerd met een speciale bedrukte steen met de gevleugelde leeuw van San Marco, waardoor dit model extra uniek is.

Bouw je eigen versie van de mooiste steden ter wereld met de LEGO® Architecture Skyline collectie. De LEGO® Architecture serie is een LEGO-eerbetoon aan de wereld van de architectuur, speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van design, architectuur en geschiedenis. Laat je creativiteit de vrije loop en bouw jouw favoriete stad in LEGO-steentjes!

Of je nu een bouwer bent of gewoon houdt van het tentoonstellen van mooie objecten, deze LEGO® set is de perfecte toevoeging voor iedereen die geïntrigeerd is door de romantische charme van Venetië. Het is de perfecte manier om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en terug te keren naar een tijdperk van klassieke architectuur en verfijnde smaak.

Dus waar wacht je nog op? Maak je klaar om de betoverende wereld van Venetië te verkennen en geniet van het bouwproces terwijl je meesterwerken van LEGO creëert. Met zijn prachtige lijnen, karakteristieke kenmerken en unieke kleurenpalet, zal deze set je helpen om een meesterbouwer te worden en je vaardigheden naar nieuwe hoogten te tillen.

Bestel deze set nu en wordt de troste eigenaar van de prachtige skyline van Venetië. Ontdek een wereld van mogelijkheden en creëer jouw eigen unieke versie van deze adembenemende stad. LEGO® Architecture Skyline collectie: voor de bouwers van de toekomst en de dromers van nu!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:41

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 24.95 (24-05-2023) € 24.95 (24-05-2023) € 24.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set21043

San Francisco

foto van lego set21020

Trevi Fontein

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.