Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Berlijn 21027

De LEGO set 21027 Berlijn is een perfecte combinatie van historische en moderne architectuur.
De set bevat iconische gebouwen zoals het Rijksdaggebouw, de overwinningszuil, de tv-toren van Berlijn en de Brandenburgse poort, evenals drie stukken van de Berlijnse Muur met graffiti-afdrukken.
Met een natuurgetrouw kleurschema en een decoratief naamplaatje om te pronken, is deze set ideaal voor liefhebbers van reizen, architectuur en design.
Bestel nu en laat je liefde voor Berlijn zien!

Waar is LEGO Berlijn 21027 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 24.9519-09-2024

Bekijk meer Architecture sets

aantal lego stenen icoon
289
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
01-01-2016
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
21027
lego insiders punten icoon
262
punten

Welkom bij LEGO set 21027 Berlijn, waar je de contrastrijke mix van historische en moderne architectuur van deze iconische stad kunt bouwen. Deze LEGO Architecture Skyline collectie is perfect voor liefhebbers van reizen, architectuur, cultuur, geschiedenis en design en is speciaal ontwikkeld om te pronken in je huis of op je kantoor.

Deze set is voorzien van een natuurgetrouw kleurschema en is op schaal gemaakt voor een realistische weergave. Je krijgt het beroemde Rijksdaggebouw, de overwinningszuil, de tv-toren van Berlijn en de Brandenburgse poort en een decoratief naamplaatje om te laten zien welke stad je hebt gebouwd.

Maar dat is niet alles! Deze set bevat ook drie stukken van de Berlijnse Muur met graffiti-afdrukken en een boekje met informatie over de ontwerper van de set, de architectuur en geschiedenis van de gebouwen en historische feiten over de stad Berlijn en het architectonische erfgoed in het Engels en Duits.

Met deze set bouw je je eigen versie van een van de mooiste steden ter wereld. En het beste van alles is dat deze set op een 4 x 32 sokkel met tegels wordt geleverd, zodat je hem gemakkelijk kunt weergeven en er trots op kunt zijn. De afmetingen van de set zijn 23 cm hoog, 25 cm breed en 5 cm diep en zijn uiteraard gemaakt van de hoogste kwaliteit LEGO-stenen.

De LEGO Architecture-serie is een LEGO-eerbetoon aan de wereld van de architectuur en is speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van design, architectuur en geschiedenis. En nu kun jij Berlijn bouwen en pronken met deze prachtige LEGO-set!

Dus, waar wacht je nog op? Bestel nu LEGO set 21027 Berlijn en laat je liefde voor architectuur en design zien aan de wereld. En vergeet niet om foto's te maken en te delen op sociale media!

PS: Vraag je ouder(s) om toestemming alvorens je online gaat, en vergeet niet dat deze set niet geschikt is voor kinderen jonger dan 12 jaar. Veel bouwplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:41

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 24.95 (24-05-2023) € 24.95 (24-05-2023) € 24.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set21028

New York

foto van lego set21043

San Francisco

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.