Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Chicago 21033

Met LEGO set 21033 kun je de indrukwekkende skyline van Chicago bouwen.
Deze set bevat alle iconische gebouwen, zoals de Willis Tower, John Hancock Center en Cloud Gate.
Met meer dan 440 LEGO elementen biedt deze set een bouwervaring voor fans vanaf 12 jaar.
Het bijgesloten boekje bevat interessante informatie over de architectuur en geschiedenis van de gebouwen.
Met de LEGO Architecture Skyline collectie kun je jouw eigen skyline van verschillende steden bouwen.
Bestel vandaag en profiteer van gratis verzending!

Waar is LEGO Chicago 21033 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 34.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 39.9919-09-2024

Bekijk meer Architecture sets

aantal lego stenen icoon
444
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
01-01-2017
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
21033
lego insiders punten icoon
337
punten

Bouw jouw eigen versie van de indrukwekkende skyline van Chicago met de LEGO Architecture Skyline set! Dit realistische model bevat alle iconische gebouwen die deze stad zo uniek maken, van de Willis Tower™ tot de John Hancock Center, Cloud Gate, DuSable Bridge, Wrigley Building en the Big Red.

Deze set bestaat uit meer dan 440 LEGO elementen en biedt een passende bouwervaring voor fans vanaf 12 jaar. De sets zijn speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van reizen, architectuur, cultuur, geschiedenis en design. Het natuurgetrouwe kleurschema en de nauwkeurige schaal zorgen voor een realistische weergave van de onderlinge proporties van de gebouwen.

Het bijgesloten boekje bevat informatie over de ontwerper van de set, de architectuur en geschiedenis van de gebouwen en historische feiten over de stad Chicago en het architectonische erfgoed. Zo leer je niet alleen tijdens het bouwen, maar ook na afloop meer over deze bijzondere stad en haar architectuur.

De set wordt geleverd met een decoratief “Chicago” naamplaatje en een 4 x 32 bodemplaat met tegels om de gebouwen op te plaatsen. Het water van de Chicago River wordt aangeduid door de met tegeltjes beklede bodemplaat en de DuSable Bridge kan zelfs open en dicht gaan. Zo kun je de verschillende gebouwen precies zo plaatsen als je zelf wilt!

De LEGO Architecture Skyline collectie bestaat uit modellen die zichtbaar in huis of op kantoor kunnen worden geplaatst en is een eerbetoon in LEGO stenen aan de wereld van de architectuur. Door verschillende Skyline sets te combineren, kun je jouw eigen skyline van verschillende steden bouwen en een unieke collectie creëren.

Bouw jouw eigen versie van een van de mooiste steden ter wereld met de LEGO Architecture Skyline collectie en laat deze prachtige skyline zien aan al jouw vrienden en familie. Start vandaag nog met bouwen en ervaar de ultieme bouwervaring! En met onze gratis verzending wordt jouw bestelling veilig en snel bij jou thuis afgeleverd.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 34.95 (24-05-2023) € 34.95 (24-05-2023) € 34.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set21015

De scheve toren van Pisa

foto van lego set21027

Berlijn

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.