Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Shanghai 21039

Creëer je eigen versie van Shanghai met LEGO Architecture set 21039.
Deze set bevat gedetailleerde replica's van beroemde gebouwen zoals de Chenghuangtempel en de Pareltoren van het Oosten.
Naast de set ontvang je ook een boekje met informatie over de architectuur en geschiedenis.
Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar en perfect als cadeau voor architectuurliefhebbers.
Koop nu en beleef een unieke bouwervaring! Bestel vandaag nog en laat je verbeelding de vrije loop.

Waar is LEGO Shanghai 21039 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 49.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 58.4819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 15019-09-2024

Bekijk meer Architecture sets

aantal lego stenen icoon
597
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
01-01-2018
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
21039
lego insiders punten icoon
487
punten

Maak je klaar om een fantastisch avontuur te beleven en je eigen versie van Shanghai te bouwen met LEGO set 21039 uit de geweldige LEGO® Architecture Skyline collectie. Deze set laat je een prachtig samenspel zien tussen historische en moderne Chinese architectuur.

Wordt getransporteerd naar China en ontdek de verbazingwekkende bezienswaardigheden in Shanghai. De ontwerpen van de beroemde Chenghuangtempel, de Longhua-tempel met pagode, het Radisson Blu Hotel, de Bund, de Pareltoren van het Oosten, het World Financial Center, de Shanghai Tower en de Huangpu-rivier zijn op een natuurgetrouwe manier op schaal weergegeven. Je zal genieten van de precisie waarmee elk gebouw is nagebouwd met de LEGO stenen. Aan het einde van de bouwervaring heb je een prachtig stukje kunstwerk in de vorm van een skyline van Shanghai dat je kan tentoonstellen in je huis of kantoor.

Naast de prachtige set krijg je ook een bijgesloten boekje dat informatie geeft over de ontwerper, de architectuur, de geschiedenis van elk gebouw en historische feiten over de stad Shanghai en zijn architecturale erfgoed. Dit boekje zal je inspireren en informeren over deze geweldige stad.

Het is ongelooflijk hoeveel detail er in deze set zit. Het fascinerende ontwerp van de set bevat ook een decoratief Shanghai-naamplaatje en een met tegels bedekte bouwplaat. Het bevat meer dan 595 elementen die in elkaar passen om het bouwproces tot leven te brengen.

De LEGO Architecture Skyline collectie biedt je de mogelijkheid om de meest dynamische en iconische steden ter wereld te belichamen en ze te bouwen in je eigen huis. Het is een eerbetoon in de LEGO stenen aan de wereld van de architectuur, speciaal ontworpen voor liefhebbers van reizen, design, architectuur en geschiedenis. Deze sets zorgen voor inspiratie en nemen je mee op reis naar een wereld van ongelooflijke architectonische schoonheid.

Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar, maar het is ook een perfect cadeau voor volwassenen die van architectuur en bouwen houden. Het eindresultaat van deze set is werkelijk een kunstwerk, dat elke kamer in je huis of op kantoor zal opvrolijken. Met een afmeting van ca. 25 cm hoog, 28 cm breed en 7 cm diep, past het perfect op je boekenplank, bureau of salontafel.

Koop nu LEGO set 21039 uit de LEGO® Architecture Skyline collectie en beleef een onvergetelijke bouwervaring. Verrijk jezelf met kennis over de architectonische schoonheid van Shanghai en creëer een prachtig stukje kunst. Bestel vandaag nog en laat je fantasie de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 49.95 (24-05-2023) € 150.00 (19-09-2024) € 123.37

Ook aanbevolen:

foto van lego set21028

New York

foto van lego set21034

Londen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.