Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De Chinese Muur 21041

Ontdek de prachtige Chinese Muur met LEGO® Architecture set 21041! Deze realistische gedetailleerde set bevat alle bouwtechnieken en is een mix van interessante en ontspannende bouwervaringen.
Met meer dan 550 LEGO® elementen is het zowel uitdagend als plezierig om te bouwen.
Bestel vandaag nog en beleef een onvergetelijk avontuur!

Waar is LEGO De Chinese Muur 21041 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 49.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 7919-09-2024

Bekijk meer Architecture sets

aantal lego stenen icoon
551
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
01-06-2018
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
21041
lego insiders punten icoon
450
punten

Welkom bij een van de meest fascinerende stukken werelderfgoed ter wereld: De Chinese Muur! Deze beroemde muur slingert door duizenden kilometers landschap, over bergen en door valleien heen, en vormt een prachtige harmonie tussen natuur en architectuur. En nu kun jij deze architecturale wonderwereld ontdekken met LEGO® Architecture set 21041!

Grijp de kans om deze unieke bouwervaring te beleven en verken de geweldige bouwtechnieken die zijn gebruikt om elke kilometer van deze muur tot stand te brengen. Elk detail is perfect nagebootst in deze realistisch gedetailleerde LEGO set, van de twee torens die met elkaar verbonden zijn door een stevige muur tot het prachtig groene berglandschap met valleien, bomen en meren. Zelfs de decoratieve naamplaatjes in het Engels en Chinees zijn tot in de puntjes verzorgd.

Of je nu een liefhebber bent van architectuur, reizen, geschiedenis of design, deze set biedt je de perfecte mix van interessante en ontspannende bouwervaringen. Het model is een echte blikvanger, waar je ook bent - in huis of op kantoor. En het beste van alles? Met meerdere sets van de Chinese Muur kun je een nog grotere en indrukwekkendere muur neerzetten, een meesterwerk dat je vrienden en familie zeker weten te imponeren!

Met meer dan 550 LEGO® elementen is deze set niet alleen uitdagend maar ook enorm plezierig om te bouwen. En het bijgesloten boekje bevat alle informatie die je nodig hebt over het ontwerp, de architectuur en de geschiedenis van deze prachtige muur. Het boekje is beschikbaar in het Engels, Frans en Chinees en voor andere talen kun je terecht op LEGO.nl/architecture.

De LEGO® Architecture serie is een eerbetoon aan de wereld van de architectuur en is speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van reizen, design, architectuur en geschiedenis. Het biedt urenlang plezier en stimuleert je creativiteit. Na voltooiing van de bouw van deze set zul je met trots naar je meesterwerk kijken en de bewondering van anderen ontvangen.

Onze De Chinese Muur bouwset heeft afmetingen van ongeveer 12 cm hoog, 27 cm breed en 9 cm diep en past perfect in elke kamer. En wanneer mensen jouw Chinese Muur zien, zullen ze zich afvragen of je hem zelf hebt gebouwd of dat je hem uit China hebt meegenomen.

Begin nu met bouwen en ontdek de architecturale geheimen achter een van de meest iconische bouwwerken van onze wereldgeschiedenis! Bestel LEGO® Architecture set 21041 vandaag nog en beleef een onvergetelijk avontuur met de Chinese Muur.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 79.00 (24-05-2023) € 79.00 (24-05-2023) € 79.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set21029

Buckingham Palace

foto van lego set21032

Sydney

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.