Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO San Francisco 21043

De LEGO set 21043 San Francisco is perfect voor liefhebbers van architectuur en reizen.
Bouw de beroemde bezienswaardigheden van de stad na, zoals de Golden Gate Bridge en Alcatraz.
De set wordt geleverd met een boekje vol informatie over de ontwerper en de geschiedenis van de gebouwen.
Met meer dan 565 elementen is deze set ideaal om jouw eigen versie van San Francisco te bouwen.

Waar is LEGO San Francisco 21043 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 54.9519-09-2024

Bekijk meer Architecture sets

aantal lego stenen icoon
565
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
01-01-2019
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
21043
lego insiders punten icoon
412
punten

Welkom in de bruisende stad San Francisco! Ben je een liefhebber van architectuur, reizen, geschiedenis en design? Dan is LEGO set 21043 San Francisco uit de LEGO® Architecture Skyline collectie perfect voor jou! Met deze set bouw je zelf de indrukwekkende architectonische hoogstandjes van San Francisco na. Dit verzamelobject bestaat uit beroemde bezienswaardigheden, zoals de iconische 'painted ladies'-huizen, de Transamerica Pyramid, de Salesforce Tower, de Coit Tower, Fort Point, de Golden Gate Bridge en Alcatraz.

Het meest bijzondere aan de set is de met blauwe tegels bedekte bouwplaat die de zeestraat Golden Gate weergeeft en het naamplaatje van San Francisco. Dit prachtige model is perfect om in huis of op kantoor neer te zetten. De LEGO Architecture Skyline collectie bestaat uit modellen die een natuurgetrouw kleurenschema hebben en nauwkeurig op schaal gemaakt zijn voor een realistische weergave van de onderlinge verhoudingen.

De set wordt geleverd met een boekje waarin informatie staat over de ontwerper, de architectuur en geschiedenis van elk gebouw en historische feiten over de stad San Francisco en het architecturale erfgoed. Het boekje is alleen in het Engels en andere talen kunnen worden gedownload op LEGO.nl/architecture.

De LEGO® Architecture sets zijn een eerbetoon in LEGO stenen aan de wereld van de architectuur. De sets zijn speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van reizen, design, architectuur en geschiedenis. Met meer dan 565 elementen is deze set perfect om jouw eigen versie van 's werelds meest bruisende steden te bouwen.

De afmetingen van de set zijn ongeveer 16 cm hoog, 28 cm breed en 7 cm diep. Deze set is een geweldig cadeau voor jongeren en volwassenen die houden van bouwen en het ontdekken van nieuwe culturen en steden. Bouw deze set in elkaar en waan jezelf even in de bruisende stad San Francisco!

Koop nu LEGO set 21043 San Francisco en ontdek de architectonische hoogstandjes van deze iconische stad. Voeg deze unieke set toe aan jouw LEGO-collectie en beleef keer op keer de unieke pracht van San Francisco!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:41

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 54.95 (24-05-2023) € 54.95 (24-05-2023) € 54.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set21019

De Eiffeltoren

foto van lego set21024

Het Louvre

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.