Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Trafalgar Square 21045

De LEGO Architecture Trafalgar Square set biedt een gedetailleerde weergave van deze iconische plek in Londen.
Met meer dan 1190 onderdelen en een boekje vol informatie over de architectuur en geschiedenis, is het een boeiende bouwervaring.
De set bevat ook bomen, lantaarnpalen en de beroemde fonteinen op het plein.
Met een afmeting van 12 cm hoog, 24 cm breed en 20 cm diep is het een prachtige blikvanger voor thuis of op kantoor.
Bestel vandaag nog en creëer je eigen legendarische stukje Londen!

Waar is LEGO Trafalgar Square 21045 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 79.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 84.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 97.901-08-2022

Bekijk meer Architecture sets

aantal lego stenen icoon
1197
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
01-06-2019
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
21045
lego insiders punten icoon
637
punten

Welkom in Londen, de stad van de iconische bezienswaardigheden en het Engelse koningshuis. Maar een plek die je niet mag missen is het levendige Trafalgar Square, waar je kunt genieten van de geschiedenis, politiek en kunst. Met de LEGO® Architecture 21045 Trafalgar Square set hoef je niet naar Londen te reizen om deze indrukwekkende plek te ervaren. Deze set toont je alles waar Trafalgar Square om draait en is speciaal ontworpen voor liefhebbers van reizen, design, architectuur, geschiedenis en uiteraard LEGO!

Trafalgar Square is een populaire toeristische attractie en een bekende locatie voor politieke en publieke bijeenkomsten. Het plein kreeg zijn naam nadat Lord Horatio Nelson in 1805 Napoleon op zee versloeg. Deze gebeurtenis wordt nog altijd herdacht met de imposante Nelson’s Column, geflankeerd door 4 leeuwen, die ook aanwezig zijn in deze LEGO set. Het vierkante plein wordt omgeven door indrukwekkende bezienswaardigheden zoals de National Gallery, waaraan je in deze set een gedetailleerde LEGO-interpretatie van ziet. De façade met pilaren is prachtig gebouwd en ook de koepel ontbreekt niet.

Maar dat is nog niet alles: aan de achterzijde van de National Gallery vind je zelfs een gedetailleerd interieur met een prachtig beeld en schilderijen die zijn gebouwd van stenen. Tijdens het bouwen ontdek je steeds meer details en leer je meer over dit historische plein en haar architectuur. De set is compleet gemaakt met bomen, sierlijke lantaarnpalen en de beroemde fonteinen op het plein. De met tegels bedekte bouwplaat met een voorstelling van het plein en de omringende wegen maakt het model helemaal af.

Deze prachtige bouwset bevat meer dan 1190 onderdelen en wordt geleverd met een boekje met informatie over de architectuur en geschiedenis van elk bouwwerk. Ontdek alle historische feiten over Trafalgar Square en zijn architecturale erfgoed terwijl je aan het bouwen bent. Het boekje is alleen beschikbaar in het Engels, maar versies in andere talen kunnen worden gedownload op LEGO.com/architecture.

De LEGO® Architecture serie is een eerbetoon aan de wereld van de architectuur, en deze set is hierop geen uitzondering. Het is een prachtige blikvanger om thuis of op kantoor neer te zetten. De verzamelobject biedt iedereen die geïnteresseerd is in architectuur, reizen, geschiedenis en design een boeiende bouwervaring.

De afmetingen van de set zijn ca. 12 cm hoog, 24 cm breed en 20 cm diep en hij wordt geleverd met een decoratief naamplaatje van Trafalgar Square. Deze set bevat alles wat je nodig hebt om je eigen versie van Trafalgar Square te bouwen, inclusief twee Londense bussen en twee zwarte taxi’s.

Met de LEGO® Architecture 21045 Trafalgar Square set haal je een indrukwekkend stukje Londen in huis en kun je thuis genieten van de onuitwisbare indrukken die deze stad op je heeft gemaakt. Bouw urenlang aan dit prachtige model en bewonder het resultaat van al je harde werk. Bestel de set vandaag nog en creëer je eigen legendarische stukje Londen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 84.95 (24-05-2023) € 97.90 (01-08-2022) € 94.66

Ook aanbevolen:

foto van lego set21056

Taj Mahal

foto van lego set21047

Las Vegas

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.