Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Las Vegas 21047

Bouw je eigen versie van het bruisende Las Vegas met LEGO set 21047 Las Vegas.
Deze set bevat beroemde bezienswaardigheden zoals het Bellagio, Luxor en Encore hotel, de Stratosphere Tower en de Fremont Street Experience.
Daarnaast is er ook een 'Welcome to Las Vegas'-bord en een Las Vegas-naamplaatje.
De set is onderdeel van de LEGO Architecture Skyline collectie en heeft een realistische weergave op schaal.
Het bijgevoegde boekje geeft uitgebreide informatie over de architectuur en geschiedenis van elk gebouw.
Perfect als cadeau voor bouw- en reisliefhebbers.
Koop nu de LEGO set 21047 Las Vegas!

Waar is LEGO Las Vegas 21047 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 49.9519-09-2024

Bekijk meer Architecture sets

aantal lego stenen icoon
501
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
01-09-2018
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
21047
lego insiders punten icoon
375
punten

Bouw je eigen versie van de bruisende en legendarische stad Las Vegas, Nevada, met de LEGO set 21047 Las Vegas uit de LEGO Architecture Skyline collectie! Deze set bestaat uit een verzameling van de meest beroemde bezienswaardigheden die de Las Vegas Strip rijk is, waaronder het Bellagio Hotel, het Luxor Hotel, het Encore Hotel, de Stratosphere Tower, en de Fremont Street Experience in de binnenstad. Bij deze set zit ook het iconische 'Welcome to Las Vegas'-bord, met de woestijn en de weg afgebeeld op de met tegels bedekte bouwplaat, en een decoratief 'Las Vegas'-naamplaatje om de set af te maken.

De LEGO Architecture Skyline collectie is speciaal ontworpen voor reis-, architectuur-, cultuur-, geschiedenis-, en designliefhebbers die hun passie willen delen en hun favoriete plekken willen tentoonstellen in huis of op kantoor. Deze set heeft een natuurgetrouw kleurenschema en is op schaal gemaakt voor een realistische weergave van de onderlinge verhoudingen.

Met meer dan 500 elementen, is deze set een perfecte mix van plezier en educatie. Het bijgevoegde boekje geeft uitgebreide informatie over de ontwerper, de architectuur, de geschiedenis van elk gebouw, en interessante feiten over de stad Las Vegas en haar architectonische erfgoed. Het boekje is alleen beschikbaar in het Engels, maar versies in andere talen kunnen worden gedownload op LEGO.nl/architecture. Vergeet niet om toestemming te vragen aan je ouder(s) voordat je online gaat!

De LEGO Architecture serie is een eerbetoon aan de wereld van de architectuur in LEGO stenen. Het is een geweldige manier om kinderen en volwassenen te inspireren om creatief te zijn en hun bouwvaardigheden te ontwikkelen. Deze set heeft een afmeting van ongeveer 19 cm hoog, 27 cm breed en 7 cm diep. Het is perfect als cadeau voor verjaardagen, feestdagen, of gewoon zomaar!

Dus waar wacht je nog op? Ontdek jouw innerlijke bouwmeester, bouw je eigen versie van Las Vegas, en toon het aan de wereld! Koop vandaag nog de LEGO set 21047 Las Vegas!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:42

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 49.95 (24-05-2023) € 49.95 (24-05-2023) € 49.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set21029

Buckingham Palace

foto van lego set21023

Flatiron building

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.