Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Studio 21050

Met LEGO Architecture Studio breng je je eigen gebouwen tot leven! Deze set bevat meer dan 1200 LEGO stenen en een inspiratiegids van 272 pagina's.
Ontdek de basisbegrippen van architectonisch ontwerpen met witte en transparante stenen voor eindeloze mogelijkheden.
Deze set wordt aanbevolen door gerenommeerde architecten en bevat praktische oefeningen voor beginners en ervaren bouwers.
Bestel nu en ontdek de architect in jezelf!

Waar is LEGO Studio 21050 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 129.9519-09-2024

Bekijk meer Architecture sets

aantal lego stenen icoon
1210
leeftijd icoon
16+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
21050
lego insiders punten icoon
1350
punten

LEGO Architecture Studio - Breng je eigen gebouwen tot leven!

Wil jij architect worden? Of wil je gewoon je creatieve vaardigheden verbeteren? Dan is LEGO Architecture Studio precies wat jij nodig hebt! Met deze fantastische set kun je je eigen bouwwerken tot leven brengen in LEGO vorm.

De set bevat meer dan 1200 LEGO stenen en een inspiratiegids van maar liefst 272 pagina's. De gids is geschreven door gerenommeerde ontwerpbureaus en bevat tips, technieken, informatie en praktische oefeningen die je kunnen helpen om je eigen unieke gebouwen te creëren.

Gebruik de eenkleurige stenen in de set om je een beeld te vormen van de basisbegrippen van architectonisch ontwerpen in een LEGO context. De stenen in de set zijn wit en transparant, waardoor je oneindig veel mogelijkheden hebt om te experimenteren met verschillende vormen en structuren.

LEGO Architecture Studio is aanbevolen door REX architecture, Sou Fujimoto Architects, SOM, MAD Architects, Tham & Videgård Arkitekter en Safdie Architects. De inspiratiegids is geschreven in samenwerking met toonaangevende architecten en bewerkt door Christopher Turner.

Laat je inspireren door de wereldberoemde architecten die in de gids zijn opgenomen. Ontdek de architect in jezelf en ga op onderzoek in een wereld van eindeloze creatieve mogelijkheden.

De set wordt geleverd met sorteerbakken om je stenen georganiseerd te houden en makkelijker te kunnen vinden wat je nodig hebt. De inspiratiegids bevat ook praktische oefeningen die je kunt gebruiken om je ideeën te testen en te verbeteren, en om te leren hoe je je eigen gebouwen kunt ontwerpen en bouwen.

Of je nu een beginner bent of een ervaren bouwer, LEGO Architecture Studio is een geweldige manier om je creatieve vaardigheden te ontwikkelen en je eigen unieke gebouwen te creëren. Bestel vandaag nog je eigen set en ontdek de architect in jezelf!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:41

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 129.95 (24-05-2023) € 129.95 (24-05-2023) € 129.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set21039

Shanghai

foto van lego set21060

Kasteel Himeji

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.