Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Het Witte Huis 21054

De LEGO set 21054 is een bouwset waarmee je het Witte Huis kunt bouwen.
Het neoklassieke ontwerp is voorzien van details zoals zuilengangen, prachtige tuinen en fonteinen.
Het model is opgedeeld in 3 delen en wordt geleverd met een LEGO steen met het opschrift 'The White House'.
Deze LEGO set is geschikt voor volwassenen die geïnteresseerd zijn in kunst, design, architectuur en popcultuur.
Het is ook een ideaal cadeau.
Het model is ongeveer 11 cm hoog, 47 cm breed en 20 cm diep.
Het bouwen van dit model biedt een creatieve uitdaging en kan helpen ontspannen.
De set wordt geleverd met duidelijke instructies en een boekje over het Witte Huis.
De LEGO stenen voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en het afgewerkte model is robuust en mooi om te zien.
Bestel vandaag nog de LEGO set 21054 om te genieten van het bouwen van het Witte Huis.

Waar is LEGO Het Witte Huis 21054 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 79.9505-08-2022
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 79.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 80.919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 99.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 99.9919-09-2024

Bekijk meer Architecture sets

aantal lego stenen icoon
1483
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
01-06-2020
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
21054
lego insiders punten icoon
750
punten

Het Witte Huis met LEGO® stenen bouwen? Dat klinkt als de perfecte manier om je hoofd even helemaal vrij te maken. En dat is precies waar het om draait bij de LEGO set 21054. Als je altijd druk bent en wel wat ontspanning kunt gebruiken, is deze bouwset echt iets voor jou.

Bouw de details van het neoklassieke ontwerp van de officiële ambtswoning van de president van de Verenigde Staten na. Denk aan de zuilengangen die de oost- en westvleugel verbinden en de prachtige tuinen en fontein om het Witte Huis compleet te maken. Het LEGO Architecture model van het Witte Huis (21054) bestaat uit 3 delen, zodat je alles goed van dichtbij kunt bekijken. Plus, bij deze set krijg je een LEGO steen met het opschrift 'The White House' om de inspirerende replica compleet te maken.

LEGO sets voor jouw levensstijl

Deze stijlvolle LEGO set is een fantastische manier om te ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen en je batterij op te laden met een creatieve uitdaging. Bovendien is het een echte blikvanger voor thuis of op kantoor. Deze set maakt deel uit van een collectie LEGO bouwsets voor volwassenen die zijn geïnteresseerd in kunst, design, architectuur en popcultuur. Het is het ideale geschenk voor jezelf of de hobbyisten in je leven.

Meer over LEGO set 21054

Geniet van dit prachtige LEGO model met details zoals de ambtswoning, de westvleugel, de oostvleugel en de zuilenrijen van het Witte Huis. Bewonder daarnaast de rozentuin en de Jacqueline Kennedy Garden. Het model is eenvoudig opgedeeld in 3 delen, zodat je alle architectonische details van dichtbij kunt bewonderen. Het is ook inclusief een LEGO steen met daarop 'The White House', die de blikvanger helemaal afmaakt.

Als je het Witte Huis aan 1600 Pennsylvania Avenue in Washington D.C. al eens hebt bezocht, er graag heen zou willen, of als je van reizen, architectuur, geschiedenis en design houdt, is dit een ideale creatieve bouwset voor jou. Dit bouwbare LEGO Architecture model is ca. 11 cm hoog, 47 cm breed en 20 cm diep en vormt een echte blikvanger voor thuis of op kantoor. Het is ook een geweldig cadeau voor creatieve vrienden.

Geen batterijen nodig: dit stijlvolle doe-het-zelfproject draait om het nabouwen van het Witte Huis met LEGO stenen en jezelf onderdompelen in een activiteit waar je al je aandacht bij moet houden. Na afloop voel je je weer helemaal ontspannen en verfrist. Bovendien bevat de doos duidelijke instructies, waarmee zelfs iemand die nog niet eerder met LEGO stenen heeft gebouwd vol zelfvertrouwen aan de slag kan. Het bijgesloten boekje vertelt het verhaal achter het Witte Huis (alleen in het Engels. Download het boekje in andere talen op LEGO.com/architecture).

Deze bouwset voor volwassenen maakt deel uit van een reeks inspirerende LEGO modelsets die speciaal zijn ontworpen voor jou, de kritische hobbyist die op zoek is naar zijn of haar volgende creatieve project. LEGO bouwstenen voldoen aan de hoogste industrienormen zodat ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO stenen en onderdelen worden grondig getest, om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen. Dit miniatuurmodel van het Witte Huis is dus robuust en prachtig om te zien.

Kortom, met LEGO set 21054 heb je alles in huis om je creativiteit de vrije loop te laten en te ontspannen met een leuk, uitdagend project. Bestel deze LEGO set vandaag nog en geniet van het bouwen van het Witte Huis!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:47

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 64.99 (10-11-2022) € 99.99 (13-07-2022) € 84.94

Ook aanbevolen:

foto van lego set21028

New York

foto van lego set21060

Kasteel Himeji

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.