Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Burj Khalifa 21055

Met LEGO Architecture set 21055 kun je de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld, bouwen.
Deze set bevat 333 onderdelen en biedt een prachtige weergave van het architectonische meesterwerk van Dubai.
Het bijgeleverde boekje geeft meer informatie over het gebouw en het ontwerpproces.
Dit is een ideale cadeau-idee voor LEGO-fans en liefhebbers van architectuur.
Bestel vandaag nog en begin met bouwen!

Waar is LEGO Burj Khalifa 21055 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Architecture sets

aantal lego stenen icoon
333
leeftijd icoon
16+
intro datum icoon
01-12-2019
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
21055
lego insiders punten icoon
375
punten

Ontdek de wereld van LEGO® Architecture met de bouwset van de Burj Khalifa: het hoogste gebouw ter wereld! Met dit indrukwekkende bouwpakket van maar liefst 333 onderdelen haal je het prachtige architectonische hoogstandje van Dubai in huis en kun je helemaal opgaan in het bouwproces.

De Burj Khalifa was in 2010 het hoogste gebouw ter wereld en is nog steeds een spectaculaire blikvanger. Met deze LEGO® interpretatie kun je de direct herkenbare architectonische details van de Burj Khalifa prachtig tot hun recht laten komen. En wil je echt indruk maken op je vrienden en familie? Dan kun je deze prachtige blikvanger tentoonstellen in je huis of op je werkplek.

Het bijgeleverde boekje bevat details van het ontwerp en informatie over de historie van het iconische gebouw (alleen in het Engels. Versies in andere talen kunnen worden gedownload van LEGO.com/architecture). Zo leer je niet alleen meer over de Burj Khalifa, maar ook over de wereld van LEGO® Architecture.

De LEGO® Architecture sets geven de essentie weer van 's werelds beroemdste gebouwen, monumenten en steden. Van iconische bezienswaardigheden tot skylines: er valt altijd wel iets te ontdekken voor iedereen die van architectuur, reizen, geschiedenis of design houdt.

Dus ben je een LEGO® fan, inwoner of bezoeker van Dubai of een bewonderaar van architectonisch vakmanschap? Dan is deze LEGO® Architecture Burj Khalifa bouwset een cool en creatief cadeau idee voor kinderen van 16 jaar en ouder. Maak je geen zorgen als je nog nooit met LEGO® stenen hebt gebouwd, de set bevat eenvoudig te volgen bouwinstructies met afbeeldingen, zodat je met vertrouwen aan de slag kunt.

Met afmetingen van meer dan 39 cm hoog, 9 cm breed en 9 cm diep is dit bouwbare model een prachtige blikvanger voor elk huis of iedere werkplek. En omdat LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, zijn ze altijd consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Alle LEGO® stenen en onderdelen worden bovendien op bijna alle denkbare manieren getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Haal de wereld van LEGO® Architecture in huis en ontdek de prachtige bezienswaardigheden en skylines die deze sets bieden. Of je nu een fan van architectuur, reizen, geschiedenis of design bent, deze bouwervaring zal je zeker boeien. Bestel vandaag nog de LEGO® Architecture Burj Khalifa bouwset en begin met bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:41

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set21051

Tokio

foto van lego set21046

Empire State Building

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.