Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kasteel Himeji 21060

Breng een eerbetoon aan de majestueuze schoonheid van Kasteel Himeji in Japan met LEGO Architecture bouwset 21060. Met authentieke details en vier bouwbare kersenbomen, biedt deze set een prachtige ervaring. De bijgevoegde Builder app en stapsgewijze instructies zorgen voor een moeiteloos bouwproces, terwijl het cadeau-idee perfect is voor zowel LEGO liefhebbers als creatieve vrienden. Met een indrukwekkend formaat en gedetailleerd ontwerp, is dit een geweldige toevoeging aan elke collectie. Veiligheid en kwaliteit staan voorop bij LEGO, dus je kunt met een gerust hart genieten van het bouwen.

Waar is LEGO Kasteel Himeji 21060 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Architecture sets

aantal lego stenen icoon
2125
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21060
lego insiders punten icoon
1200
punten

Breng een eerbetoon aan de majestueuze schoonheid van Kasteel Himeji in Japan met deze geweldige LEGO Architecture bouwset! Met setnummer 21060 kun je de stad Himeji verkennen en het kasteel bewonderen zonder je huis te verlaten. Deze set is perfect voor zowel jongeren als volwassenen die houden van architectuur, Japanse geschiedenis en reizen. Met authentieke details zoals de torens, looppaden en asymmetrische muren, kun je de pracht van het kasteel in LEGO-stijl ervaren.

Ontdek het bovenste gedeelte van het enorme terrein van Kasteel Himeji met dit model voor alle seizoenen. In de set vind je vier bouwbare kersenbomen, waarvan twee met groene bladeren en twee met roze bloesems. Deze bomen voegen een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan het kasteel en zorgen voor een levendige en kleurrijke uitstraling. Of je nu houdt van de bloeiende bloesems in het voorjaar of de weelderige groene bladeren in de zomer, met deze set kun je het hele jaar door genieten van de prachtige natuur rondom het kasteel.

De LEGO Builder app en de stapsgewijze instructies in de doos helpen je tijdens het bouwproces, zodat je moeiteloos kunt bouwen en je kunt concentreren op je creativiteit. De app bevat ook leuke weetjes over Kasteel Himeji en een interview met de LEGO ontwerper van dit model. Daarnaast krijg je een boekje met extra informatie over het kasteel en zijn geschiedenis.

Deze LEGO Architecture bouwset is niet alleen leuk om zelf te bouwen, maar ook een geweldig cadeau-idee. Verras jezelf of een creatieve vriend of vriendin met deze unieke set. Of ze nu al eens in Kasteel Himeji zijn geweest of er alleen maar van dromen om er ooit heen te gaan, dit cadeau zal zeker in de smaak vallen. Het is een prachtige toevoeging aan elke LEGO verzameling en een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van een leuke en creatieve activiteit.

Met een afmeting van ongeveer 19 cm hoog, 32 cm breed en 27 cm diep is dit LEGO model van Kasteel Himeji indrukwekkend en gedetailleerd. Met maar liefst 2125 onderdelen is het bouwproces uitdagend en meeslepend. De topkwaliteit LEGO bouwstenen passen eenvoudig en stevig op elkaar, zodat je zonder frustratie kunt bouwen en je resultaat altijd stevig en stabiel is.

Veiligheid staat voorop bij LEGO, daarom worden alle LEGO onderdelen uitvoerig getest. Ze worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strikte wereldwijde veiligheidsnormen. Zo kun jij met een gerust hart bouwen en genieten van je LEGO bouwervaring.

Deze LEGO Architecture Kasteel Himeji bouwset maakt deel uit van een collectie hoogwaardige bouwsets voor volwassenen die net als jij houden van praktische en ontspannende activiteiten. Bouw je eigen moment van ontspanning en geniet van de schoonheid van Kasteel Himeji, allemaal met LEGO stenen.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:21

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set21046

Empire State Building

foto van lego set21050

Studio

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.