Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Gevechtsvliegtuig achtervolging 77012

Ontdek urenlang creatief plezier met de LEGO Indiana Jones Gevechtsvliegtuig achtervolging (77012) speelset.
Herbeleef de avonturen uit de Indiana Jones films met een gevechtsvliegtuig, vintage cabriolet en 3 minifiguren.
De set bevat 387-delige speelgoed vol actie en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
Bestel nu en begin met bouwen en spelen!

Waar is LEGO Gevechtsvliegtuig achtervolging 77012 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 27.9517-09-2024

Bekijk meer LEGO® Indiana Jones™ sets

aantal lego stenen icoon
387
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
77012
lego insiders punten icoon
262
punten

Bereid je voor op een avontuur vol actie met de LEGO® Indiana Jones™ Gevechtsvliegtuig achtervolging (77012) speelset! Deze set is speciaal ontworpen voor kinderen van 8 jaar en ouder en biedt urenlang creatief plezier. Met deze speelset beleef je de magie van de Indiana Jones films opnieuw.

De LEGO® Gevechtsvliegtuig achtervolging (77012) speelset bevat alles wat je nodig hebt voor een spannend avontuur. Er is een schitterend gevechtsvliegtuig met een propeller, 2 noppenschieters en afneembare vleugels, plus een supercoole vintage cabriolet met achterin een kist met een paraplu en een pistool.

Maak je klaar voor een achtervolgingsscène uit de film Indiana Jones en de Laatste Kruistocht. De bouwset wordt geleverd met 3 minifiguren: Indiana Jones met zijn beroemde zweep, zijn vader, professor Henry Jones Sr.™, met een dagboek en een gevechtspiloot. Kinderen kunnen deze heldhaftige personages inzetten om het epische gevecht na te spelen.

Met LEGO Indiana Jones speelsets kunnen nostalgische ouders een eerbetoon brengen aan Indiana Jones en hun kinderen laten kennismaken met zijn gewaagde avonturen uit de eerste 3 films. Geniet samen van een boeiende bouwervaring en speel met diverse auto's, vliegtuigen en tempels. De speelsets zijn bovendien draagbaar en daardoor perfect voor speelafspraakjes.

De LEGO® Indiana Jones™ Gevechtsvliegtuig achtervolging (77012) speelset bevat 387-delige speelgoed vol actie. Het is een geweldig cadeau voor een verjaardag of de feestdagen en biedt kinderen samen met hun ouders of vrienden een geweldige bouw- en speelervaring. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek nieuwe avonturen met Indiana Jones.

Als je houdt van gedurfde avonturen en spannende achtervolgingen, dan is deze LEGO® Gevechtsvliegtuig achtervolging (77012) speelset iets voor jou. De set is van hoge kwaliteit en LEGO® stenen worden al meer dan 60 jaar zo gemaakt dat ze elke keer weer goed in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Bovendien worden LEGO® bouwstenen getest op veiligheid en voldoen ze aan strenge wereldwijde normen.

Bereid je voor op een wereld vol actie en laat je fantasie de vrije loop met de LEGO® Indiana Jones™ Gevechtsvliegtuig achtervolging (77012) speelset. Bestel nu en begin met bouwen van jouw eigen avonturen uit Indiana Jones!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 27.95 (25-05-2023) € 27.95 (25-05-2023) € 27.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set77013

Ontsnapping uit de verborgen tombe

foto van lego set77015

Tempel van het Gouden Beeld

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.