Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ontsnapping uit de verborgen tombe 77013

De LEGO set 77013 Ontsnapping uit de verborgen tombe is perfect voor kinderen vanaf 8 jaar.
Het bevat een tempel, standbeelden, een geheime doorgang, minifiguren en de legendarische Ark van het Verbond.
Deze educatieve set helpt kinderen met hun coördinatie en probleemoplossende vaardigheden.
Bestel nu en beleef spannende avonturen met je kind!

Waar is LEGO Ontsnapping uit de verborgen tombe 77013 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 33.9517-09-2024

Bekijk meer LEGO® Indiana Jones™ sets

aantal lego stenen icoon
600
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
77013
lego insiders punten icoon
300
punten

Haal de spanning van Indiana Jones in huis met de LEGO set 77013 Ontsnapping uit de verborgen tombe! Deze bouwset is perfect voor kinderen vanaf 8 jaar en is gebaseerd op de legendarische ontsnappingsscène uit de film Raiders of the Lost Ark. Met de set kunnen kinderen hun eigen avonturen bedenken en naspelen, terwijl ze tegelijkertijd hun fijne motoriek en bouwvaardigheden ontwikkelen.

De set bestaat uit een tempel met 2 standbeelden, een geheime doorgang, een mummie en slangen die zowel over de grond als door een muur kruipen. Daarnaast bevat de set 4 minifiguren: Indiana Jones met zijn beroemde hoed en zweep, Marion Ravenwood™, Sallah™ en een mummie. De legendarische Ark van het Verbond maakt de set compleet en zorgt ervoor dat kinderen de beroemde ontsnappingsscène uit de film kunnen naspelen.

Ben je op zoek naar een cadeau voor een kind vanaf 8 jaar? Dan is de LEGO set 77013 Ontsnapping uit de verborgen tombe een geweldig idee! Deze 600-delige set biedt kinderen een geweldige bouw- en speelervaring, waarbij ze hun creativiteit en verbeeldingskracht kunnen gebruiken om de meest fantastische avonturen te beleven. En omdat LEGO stenen al meer dan 60 jaar worden gemaakt om telkens weer goed in elkaar te kunnen worden gezet en uit elkaar gehaald te kunnen worden, kunnen kinderen jarenlang genieten van deze set.

Nostalgische ouders kunnen ook hun hart ophalen met LEGO Indiana Jones speelsets. Door hun kinderen kennis te laten maken met Indiana Jones en zijn gewaagde avonturen uit de eerste 3 films, kunnen ze samen herinneringen ophalen en een eerbetoon brengen aan hun jeugdheld. Geniet samen van een boeiende bouwervaring en speel met diverse auto's, vliegtuigen en tempels om de spanning van de Indiana Jones films opnieuw te beleven.

De LEGO set 77013 Ontsnapping uit de verborgen tombe biedt meer dan alleen bouw- en speelplezier. Het is een educatief speelgoed dat kinderen helpt om hun probleemoplossende vaardigheden, coördinatie en logica te ontwikkelen. Door het bouwen van de tempel en het bedenken van verhalen, stimuleert de set kinderen om oplossingsgericht te denken en creatief te zijn.

Dus waar wacht je nog op? Haal de LEGO set 77013 Ontsnapping uit de verborgen tombe vandaag nog in huis en beleef samen met je kind de spannendste avonturen! De set is draagbaar, dus je kunt hem thuis gebruiken of meenemen naar een speelafspraak. En omdat LEGO bouwstenen voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen, hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je kind tijdens het spelen. Bestel nu en laat de avonturen beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 33.95 (25-05-2023) € 33.95 (25-05-2023) € 33.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set77012

Gevechtsvliegtuig achtervolging

foto van lego set77015

Tempel van het Gouden Beeld

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.