Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Tempel van het Gouden Beeld 77015

De LEGO set 77015, Tempel van het Gouden Beeld, is een gedetailleerd displaymodel gebaseerd op de openingsscène van de film Raiders of the Lost Ark.
Deze interactieve set bevat 4 minifiguren en biedt eindeloze speelmogelijkheden.
Het is een geweldig cadeau voor Indiana Jones fans en biedt zowel kinderen als volwassenen urenlang speelplezier.
Laat je innerlijke avonturier los en ga aan de slag met deze hoogwaardige LEGO set!

Waar is LEGO Tempel van het Gouden Beeld 77015 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 11217-09-2024

Bekijk meer LEGO® Indiana Jones™ sets

aantal lego stenen icoon
1545
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
77015
lego insiders punten icoon
1125
punten

Stap in de wereld van Indiana Jones™ en beleef een episch avontuur met de LEGO® Tempel van het Gouden Beeld (77015) set! Laat je creativiteit en fantasie de vrije loop terwijl je deze zeer gedetailleerde displaymodel bouwt, gebaseerd op de spectaculaire openingsscène van Raiders of the Lost Ark. Deze set is perfect voor volwassenen en kinderen en zal een echte blikvanger zijn in je kamer of kantoor.

Interactieve filmscène vol actie

Deze LEGO Indiana Jones collectible bevat maar liefst 4 minifiguren - Indiana Jones, Satipo, Belloq en een Hovitos strijder - en heeft talloze interactieve functies. Met 4 knoppen aan de voorkant van het model kun je het beeld laten zakken en verlichten, een muur laten instorten, Indiana Jones door een grot laten slingeren, een luik laten zakken en Indy laten achtervolgen door een enorm rotsblok. De mogelijkheden zijn eindeloos en zullen voor uren speelplezier zorgen.

Een ode aan Indiana Jones

Laat de nostalgie de overhand nemen en breng een eerbetoon aan de legendarische Indiana Jones en zijn avonturen uit de iconische films. Deze LEGO Indiana Jones set is een geweldige manier om je favoriete personages tot leven te brengen en je liefde voor deze franchise te uiten. Met deze set kun je nu zelf de spanning en actie van deze filmscène ervaren en je eigen avonturen beleven.

Verras een fan van Indiana Jones

De LEGO Tempel van het Gouden Beeld (77015) set is een fantastisch cadeau voor elke fan van Indiana Jones. Of het nu een verjaardag, kerst of gewoon een spontane verrassing is - dit is een cadeau dat zeker in de smaak zal vallen en een blijvende indruk zal achterlaten. Het is ook een geweldige manier om kinderen kennis te laten maken met de verhalen vol actie uit de eerste drie films.

Klaar voor actie?

Met deze LEGO Indiana Jones set kunnen volwassenen en kinderen zich laten meeslepen in hun eigen Indiana Jones-avontuur en hun fantasie de vrije loop laten. Of je nu een verzamelaar bent of gewoon een fan van deze franchise, deze set zal je zeker bekoren. Met hoogwaardige LEGO stenen die al meer dan 60 jaar worden gebruikt, is deze set van hoge kwaliteit en voldoet hij aan de strengste veiligheidsnormen. Haal je innerlijke avonturier naar boven en ga aan de slag met de LEGO Tempel van het Gouden Beeld (77015) set!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 112.00 (09-09-2024) € 125.95 (25-05-2023) € 118.64

Ook aanbevolen:

foto van lego set77012

Gevechtsvliegtuig achtervolging

foto van lego set77013

Ontsnapping uit de verborgen tombe

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.