Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sonic the Hedgehog™: Knuckles & Shadow 40672

Met LEGO set 40672 bouw je de personages Knuckles en Shadow uit Sonic the Hedgehog™. Deze BrickHeadz-figuren zijn geschikt voor fans van alle leeftijden. Ze zijn leuk om te bouwen en dienen ook als decoratie. Deze set helpt bij de ontwikkeling van fijne motoriek en probleemoplossende vaardigheden. Bouw deze set samen met vrienden of familie en creëer je eigen avonturen met Sonic, Knuckles en Shadow.

Waar is LEGO Sonic the Hedgehog™: Knuckles & Shadow 40672 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® Sonic the Hedgehog™ sets

aantal lego stenen icoon
298
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-02-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40672
lego insiders punten icoon
130
punten

In deze geweldige LEGO set 40672 vind je een ongelooflijk cool duo: Knuckles en Shadow. Ze zijn perfect voor fans van Sonic the Hedgehog™ en bouwbare gaming-speelgoed. Het is een geweldig cadeau en geschikt voor jongeren vanaf 10 jaar en volwassenen. Deze verzamelbare BrickHeadz™-figuren hebben elk hun eigen unieke kenmerken en authentieke details.

Knuckles, de stoere egel, staat bekend om zijn razendsnelle reflexen en supersterke vuisten. Met zijn puntige vuisten kan hij elk obstakel aan. Zijn levendige kleuren en gedetailleerde ontwerp maken hem een ​​echte blikvanger. Op zijn stevige basisplate kan hij pronken en pronken in jouw LEGO-collectie.

Shadow is een mysterieuze figuur die je niet onopgemerkt zal laten. Hij heeft zijn kenmerkende Limiter Rings en een strak, duister ontwerp. Hij staat klaar om de wereld van Sonic the Hedgehog™ te betreden en met zijn snelheid en vaardigheden kun je elke uitdaging overwinnen. Zet hem op zijn basisplate en laat hem schitteren in de helderste kleuren.

Deze LEGO BrickHeadz Sonic the Hedgehog™: Knuckles & Shadow set is niet alleen leuk om te bouwen, maar kan ook gebruikt worden als decoratie in je kamer. Zet het op je bureau, boekenplank of dressoir en laat iedereen zien dat je een echte Sonic-fan bent. Met de stevige basisplates staan de figuren stabiel en stevig, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat ze omvallen.

Bouwen met LEGO BrickHeadz is niet alleen leuk en creatief, maar het helpt ook om je fijne motoriek en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen. Volg de eenvoudige instructies en zie hoe deze bekende personages tot leven komen in je eigen handen. Het is een geweldige manier om even weg te zijn van het scherm en je creativiteit de vrije loop te laten.

Deze LEGO set is geschikt voor zowel jongeren als volwassenen. Het is een geweldige manier om samen quality time door te brengen met je vrienden of familie. Ga de uitdaging aan en bouw deze BrickHeadz-figuren samen. Laat je creativiteit de vrije loop en maak je eigen avonturen met Sonic the Hedgehog™, Knuckles en Shadow.

Dit is de perfecte set voor iedereen die dol is op Sonic the Hedgehog™ en bouwen met LEGO. Of je nu al een grote fan bent of net begint met deze geweldige franchise, deze set is een must-have. Verzamel alle BrickHeadz-figuren en creëer je eigen Sonic-wereld.

Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en bouw deze geweldige LEGO BrickHeadz Sonic the Hedgehog™: Knuckles & Shadow set. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van uren speelplezier. Ga op avontuur met Sonic, Knuckles en Shadow en ontdek de spannende wereld van Sonic the Hedgehog™. LEGO BrickHeadz staat garant voor eindeloos bouwplezier!

Laatste update: 2024-01-21 10:59:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.