Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sonics supersnelle uitdaging 76990

De LEGO set 76990 Sonics supersnelle uitdaging maakt het mogelijk om Sonic te helpen zijn avonturen te beleven.
Met een snelheidsbol en lanceerder race je door het parcours, verzamel je ringen en versla je de Badnik.
Daarnaast biedt de set mogelijkheden voor rollenspellen en fantasierijke avonturen.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Bestel vandaag nog deze geweldige set en beleef onvergetelijke avonturen!

Waar is LEGO Sonics supersnelle uitdaging 76990 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® Sonic the Hedgehog™ sets

aantal lego stenen icoon
292
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76990
lego insiders punten icoon
225
punten

Word jij ook zo blij van de supersnelle avonturen van Sonic? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Met de LEGO set 76990 Sonics supersnelle uitdaging ben jij namelijk de held van het parcours! Deze speelset biedt alles wat je nodig hebt om Sonic te helpen de Badnik Moto bug te verslaan, zijn maatje Flicky te bevrijden en de Chaosdiamant te bereiken.

Met de meegeleverde snelheidsbol en lanceerder kun je Sonic supersnel laten gaan, terwijl jij hem door het parcours leidt. Verzamel zoveel mogelijk ringen, vlieg door de poort en race omhoog op de helling tot je bij de eindstreep bent. Wie weet slaag jij er wel in om de snelste tijd te behalen?

Maar dat is nog niet alles! Deze set biedt ook tal van mogelijkheden voor fantasierijke rollenspellen. Nadat je de Badnik hebt verslagen en Flicky hebt bevrijd, kun je Sonic laten ontspannen met zijn favoriete pittige hotdog en laten feesten op zijn dj-set. Bedenk de meest waanzinnige avonturen en laat je fantasie de vrije loop!

De LEGO sets van Sonic the Hedgehog™ staan bekend om hun snelheid, actie en creatief spel. Fans van de Blauwe Waas kunnen hun favoriete avonturen naspelen en daarnaast voor de dierenvriendjes van Sonic zorgen.

Deze speelset is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en is een ideaal cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen die dol zijn op fantasierijk actiespel en gamespeelgoed.

Deze LEGO set heeft de volgende afmetingen: de snelheidsbollanceerder is ca. 4 cm hoog, 14 cm breed en 5 cm diep.

Dankzij de intuïtieve instructies in de LEGO Builder app is deze set gemakkelijk te bouwen. Je kunt inzoomen, modellen draaien in 3D, sets bewaren en de voortgang bijhouden.

Veiligheid staat bij LEGO voorop. Hun stenen en onderdelen worden uitgebreid getest en voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Zo kun jij zonder zorgen spelen met deze kwalitatieve en duurzame speelset.

Kortom, met de LEGO set 76990 Sonics supersnelle uitdaging ben jij de held van het parcours! Race tegen de tijd, versla de Badnik en bevrijd Flicky. En dat allemaal terwijl je de meest fantasierijke avonturen beleeft met Sonic en zijn vriendjes. Bestel vandaag nog deze geweldige set en beleef onvergetelijke avonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:59

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76992

Amy's dierenopvangeiland

foto van lego set76995

Shadow the Hedgehog ontsnapping

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.