Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Tails' werkplaats en Tornado vliegtuig 76991

Bouw de Sonic the Hedgehog Tails' Werkplaats en Tornado Vliegtuig (set 76991) en beleef spannende avonturen in Sonic's wereld.
Red de wereld van slechte wezens met Sonic en zijn vrienden en bevrijd Clucky.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Inclusief vier personages en accessoires voor rollenspellen.
Een leuk cadeau voor Sonic-fans en liefhebbers van fantasierijk spel.
Gebruik de LEGO Builder app voor instructies en ontwikkel creatief denken en fijne motoriek.
LEGO onderdelen voldoen aan strikte veiligheidsnormen.

Waar is LEGO Tails' werkplaats en Tornado vliegtuig 76991 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® Sonic the Hedgehog™ sets

aantal lego stenen icoon
376
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76991
lego insiders punten icoon
322
punten

Welkom in Sonic's wereld, waar snelheid en avontuur voorop staan! Met de LEGO® Sonic the Hedgehog™ Tails' Werkplaats en Tornado Vliegtuig (76991) speelset kun jij de spannendste verhalen bedenken en naspelen. Ga op pad met Sonic en zijn dierenvriendjes en help hen om de wereld te redden van slechte wezens zoals de Badnik Buzz Bomber.

Deze speelset is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en is speciaal ontworpen om inspirerende verhalen te vertellen. Bouw het Tornado vliegtuig en de werkplaats en gebruik het vliegtuig om de ringen te verzamelen en de Badnik te verslaan. Als je de Clucky hebt bevrijd, kun je relaxen in de volledig uitgeruste werkplaats.

Deze actiespeelset wordt geleverd met vier personages: Sonic, Tails, Clucky en Buzz Bomber, plus allerlei accessoires voor rollenspellen. En er zijn nog meer manieren om te spelen! Nadat ze de helden door de baan hebben gestuurd, kunnen kinderen hun eigen verhalen over Sonic en Tails bedenken, voor de Clucky zorgen of tijd doorbrengen in de werkplaats.

De Tails' Werkplaats en Tornado Vliegtuig (76991) speelset is niet alleen een feest voor jonge Sonic fans, maar ook voor volwassen liefhebbers van fantasierijk spel en gaming merchandise. Geef deze LEGO® Sonic the Hedgehog™ speelset cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid en laat kinderen zich onderdompelen in de spannende wereld van Sonic en zijn vrienden.

Met de intuïtieve instructies van de LEGO® Builder app kan je kind tijdens het bouwen van de speelset inzoomen en modellen draaien in 3D, sets bewaren en de voortgang bijhouden. En met dit leerzame bouwavontuur ontwikkelt je kind zijn of haar creatief denkvermogen en fijne motoriek.

Kwaliteit en veiligheid staan bij LEGO® voorop. Alle LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en gemakkelijk te bouwen zijn. Ouders kunnen erop vertrouwen dat LEGO® stenen en onderdelen worden getest en geanalyseerd om te voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Duik in de wereld van Sonic en zijn dierenvriendjes met de Tails' Werkplaats en Tornado Vliegtuig (76991) speelset van LEGO® Sonic the Hedgehog™. Maak van creatief spel en fantasierijke avonturen een onvergetelijke ervaring!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set21331

Sonic the Hedgehog™ – Green Hill Zone

foto van lego set76995

Shadow the Hedgehog ontsnapping

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.