Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Amy's dierenopvangeiland 76992

Ontdek Amy's dierenopvangeiland met LEGO set 76992.
Help Amy en Tails om voor de schattige dieren te zorgen op het eiland vol activiteiten en avontuur.
Met rollenspellen en valstrikken beleef je spannende Sonic verhalen.
Deze set bevat 6 personages en is een geweldig cadeau voor Sonic fans en dierenliefhebbers.
Bestel nu online en laat je kinderen genieten van creativiteit en plezier!

Waar is LEGO Amy's dierenopvangeiland 76992 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® Sonic the Hedgehog™ sets

aantal lego stenen icoon
388
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76992
lego insiders punten icoon
397
punten

Welkom op Amy's dierenopvangeiland, dé speelset voor Sonic fans en liefhebbers van dieren! Met deze LEGO® set van Amy's dierenopvangeiland (76992) duik je in een wereld vol avontuur en creativiteit.

Kinderen vanaf 7 jaar kunnen hun hart ophalen met deze set, waarbij ze Amy en Tails helpen om voor de schattige dierenvriendjes te zorgen. Het eiland zit boordevol leuke activiteiten waarbij je kunt genieten van een dagje strand, zoals het bouwen van zandkastelen of lekker glijden in het zwembad. En wat dacht je van de spannende waterval-valstrik en de geheime deur om dieren te redden?

Maar dit is nog maar het begin! Met deze set kun je meerdere manieren van spelen ontdekken en ontspannen in de geest van Sonic the Hedgehog. Naast rollenspellen, kun je ook de valstrikken gebruiken om de Badnik te slim af te zijn en genieten van Sonic verhalen waarin je als dierenverzorger aan de slag gaat.

De set wordt geleverd met 6 personages en accessoires, waaronder Amy, Tails, Crabmeat, Picky, Pocky en een Flicky, en is een perfect verjaardags- of vakantiecadeau voor kinderen die van Sonic en dieren houden. Het eiland heeft afmetingen van ca. 12 cm hoog, 24 cm breed en 17 cm diep en is daarmee gemakkelijk op te bergen of mee te nemen.

En alsof dat nog niet genoeg is, begeleidt de LEGO® Builder app je kind bij het bouwen van deze set. Met intuïtieve instructies, functies waarmee het kan inzoomen en modellen kan draaien in 3D, sets kan bewaren en de voortgang kan bijhouden.

Als kwaliteitsproduct voldoen alle LEGO® onderdelen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en makkelijk om mee te bouwen zijn. En bij LEGO® staat veiligheid voorop: alle stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, LEGO® Sonic the Hedgehog™ Amy's dierenopvangeiland (76992) is een ware must-have voor Sonic fans en dierenliefhebbers die op zoek zijn naar creativiteit, avontuur en ontspanning. Bestel makkelijk en snel online en laat je kinderen genieten van een magische wereld vol plezier en avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set21331

Sonic the Hedgehog™ – Green Hill Zone

foto van lego set76994

Sonics Green Hill Zone loopinguitdaging

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.