Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sonic vs. Dr. Eggmans eirobot 76993

Stap in de wereld van Sonic met de LEGO Sonic the Hedgehog Sonic vs. Dr. Eggmans eirobot speelset. Help Sonic de gemene Dr. Eggman te verslaan en red de gevangen dieren. Deze spannende set biedt actie, avontuur en eindeloos speelplezier voor zowel jonge Sonic fans als gamers. Haal nu deze geweldige set in huis en beleef avonturen met de snelste egel ter wereld!

Waar is LEGO Sonic vs. Dr. Eggmans eirobot 76993 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® Sonic the Hedgehog™ sets

aantal lego stenen icoon
615
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76993
lego insiders punten icoon
487
punten

Wil jij samen met Sonic de strijd aangaan tegen de gemene Dr. Eggman en zijn handlanger Cubot? Ontdek dan de spannende LEGO® Sonic the Hedgehog™ Sonic vs. Dr. Eggmans eirobot (76993) speelset! In deze speelset zit Sonics speciale snelheidsbol waarmee hij zijn aartsvijand Dr. Eggman kan verslaan. Maar dat is nog niet alles, want deze set biedt nog veel meer actie en avontuur!

Stap in de wereld van Sonic en beleef een razendsnelle race vol actie en spanning. Stuur Sonic over de helling en de stekels en lanceer hem met behulp van de speciale snelheidsbol en lanceerder. Kijk hoe hij als een echte held door de lucht vliegt en de vijandige plannen van Dr. Eggman dwarsboomt!

Maar pas op, want Dr. Eggman heeft dieren gevangen genomen om zijn duivelse uitvindingen aan te drijven. Deze arme dieren zitten opgesloten in de afneembare capsule van de eirobot. Gelukkig kunnen ze worden gered wanneer Sonic een voltreffer scoort op Dr. Eggman met behulp van de snelheidsbol. Help Sonic om de dieren te bevrijden en ze weer terug te brengen naar hun geliefde thuis.

De LEGO Sonic the Hedgehog™ speelgoedsets staan garant voor snelheid, actie en creatief spel. Fans van Sonic, jong en oud, kunnen de spannendste avonturen van hun favoriete held naspelen en daarna doen alsof ze voor Sonics dierenvriendjes zorgen. Deze sets bieden eindeloos speelplezier en stimuleren de verbeelding en creativiteit van kinderen.

De Sonic vs. Dr. Eggmans eirobot speelset bevat niet alleen Sonic en Dr. Eggman, maar ook nog vier andere personages. Daarnaast worden er tal van accessoires meegeleverd, zodat je je eigen verhalen kunt bedenken en je spel nog spannender kunt maken. Laat je fantasie de vrije loop en beleef avonturen die je nooit eerder hebt meegemaakt!

Deze LEGO® Sonic the Hedgehog™ bouwset is niet alleen een geweldig speelgoed voor jonge Sonic fans, maar ook een perfect cadeau voor gamers. Verras je kind met deze set op zijn of haar verjaardag, tijdens de feestdagen of op een andere speciale gelegenheid. Laat ze hun favoriete personages tot leven brengen en eindeloos avonturen beleven.

Deze speelset heeft een afmeting van ongeveer 15 cm hoog, 13 cm breed en 9 cm diep, waardoor je hem makkelijk kunt meenemen en overal kunt spelen. Neem de set mee naar een vriendje of vriendinnetje en beleef samen de spannendste avonturen.

Met de LEGO® Builder app kunnen kinderen intuïtief bouwen met behulp van 3D-modellen en zoom- en draaifuncties. Daarnaast kunnen ze hun voortgang bijhouden en de sets bewaren. De app begeleidt je kind stap voor stap bij het bouwproces, zodat ze makkelijk de bouwset in elkaar kunnen zetten.

De LEGO® Sonic the Hedgehog™ bouwsets zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die voldoen aan strikte industrienormen. Ze zijn consistent, compatibel en eenvoudig te bouwen, wat ervoor zorgt dat je kind zich volledig kan focussen op het speelplezier. Veiligheid staat voorop bij LEGO®, dus je kunt met een gerust hart spelen.

Stap in de wereld van Sonic en beleef de meest spannende avonturen met de LEGO® Sonic the Hedgehog™ Sonic vs. Dr. Eggmans eirobot speelset. Vecht samen met Sonic tegen Dr. Eggman en red de dieren uit zijn gemene klauwen. Laat je creativiteit de vrije loop en bedenk je eigen verhalen. Haal deze geweldige set nu in huis en ga op avontuur met de snelste egel ter wereld!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76995

Shadow the Hedgehog ontsnapping

foto van lego set76996

Knuckles' mechabewaker

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.