Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sonics Green Hill Zone loopinguitdaging 76994

De LEGO set 76994 is de Sonics Green Hill Zone loopinguitdaging.
Het bevat een parcours waarop kinderen hun eigen verhalen kunnen bedenken en Sonic the Hedgehog kunnen begeleiden om dieren te redden van Dr.
Eggman.
De set bevat 9 personages en accessoires.
Met een hoogte van 21 cm is het een uitdagende speelset voor kinderen vanaf 8 jaar.
De set wordt ook geleverd met de LEGO Builder app voor intuïtieve instructies en creatief bouwen.
Dit is een perfect cadeau voor jonge Sonic fans.

Waar is LEGO Sonics Green Hill Zone loopinguitdaging 76994 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® Sonic the Hedgehog™ sets

aantal lego stenen icoon
802
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76994
lego insiders punten icoon
787
punten

Ben jij een echte Sonic fan en houd je van actie? Dan is Sonics Green Hill Zone loopinguitdaging (76994) de perfecte speelgoedset voor jou! Bouw je eigen parcours voor Sonic the Hedgehog™ en begeleid hem door de looping en ring om de dieren te redden van Dr. Eggman en de Badniks. Met een snelheidsbol en een lanceerder kan je Sonic op missie sturen om de mecha van Dr. Eggman omver te gooien en de dieren die erin vastzitten te bevrijden.

De set bevat 9 personages en accessoires, waaronder Sonic, Amy, een Flicky, Becky, Pocky, Pecky, Dr. Eggman en de Badniks Chopper en Newtron, en biedt mogelijkheden voor rollenspellen waarin je je eigen verhalen bedenkt en voor de geredde dieren zorgt. Het is niet alleen een speelgoedset, maar ook een fantasierijke wereld waarin kinderen hun eigen avonturen kunnen creëren.

De LEGO Sonic the Hedgehog™ speelsets staan voor snelheid en actie en bieden creatief spel voor jonge Sonic fans. Met deze set kunnen kinderen van 8 jaar en ouder inspirerende parcours bouwen en hun fantasie de vrije loop laten gaan. Het parcours met looping is in de basisopstelling ca. 21 cm hoog, 37 cm breed en 19 cm diep en biedt een uitdagende uitdaging voor jong en oud.

Daarnaast biedt de LEGO® Builder app intuïtieve instructies waarmee kinderen op een leuke manier kunnen leren bouwen. De app begeleidt je kind tijdens het bouwen van de set en geeft ze de mogelijkheid om in te zoomen op modellen en deze te draaien in 3D. Zo blijven kinderen geconcentreerd en betrokken tijdens het bouwproces.

De LEGO® Sonic the Hedgehog™ speelgoedsets zijn een perfect cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen vanaf 8 jaar die dol zijn op gamespeelgoed en fantasierijk spelen. Alle LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en makkelijk om mee te bouwen zijn. Daarnaast worden LEGO® stenen en onderdelen uitgebreid getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, Sonics Green Hill Zone loopinguitdaging (76994) biedt een fantasierijke wereld vol actie en creatief spel voor jonge Sonic fans en is een geweldig cadeau voor alle Sonic liefhebbers. Bouw je eigen parcours en beleef je eigen avonturen met Sonic en zijn vrienden!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set21331

Sonic the Hedgehog™ – Green Hill Zone

foto van lego set76991

Tails' werkplaats en Tornado vliegtuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.