Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Shadow the Hedgehog ontsnapping 76995

Ben jij een fan van Shadow the Hedgehog en minstens 8 jaar oud? Maak spannende avonturen mee met deze LEGO Sonic the Hedgehog speelgoedset. Ontsnap uit het lab, rij op de coole motor, vernietig de Badnik RhinoBot. De set is perfect voor fantasierijk spel en bevat 196 onderdelen.

Waar is LEGO Shadow the Hedgehog ontsnapping 76995 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® Sonic the Hedgehog™ sets

aantal lego stenen icoon
196
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76995
lego insiders punten icoon
130
punten

Ben jij een fan van Shadow the Hedgehog en ben je minstens 8 jaar oud? Dan is deze LEGO® Sonic the Hedgehog™ speelgoedset echt iets voor jou! Met deze set kun jij spannende avonturen bedenken en Shadow the Hedgehog helpen ontsnappen uit het lab. En dat is nog niet alles, want daarna stapt hij op zijn coole motor, rijdt langs een vallende barricade en vernietigt hij de Badnik RhinoBot. Hierna gaat hij er snel vandoor!

Deze set zit boordevol verhalen en avontuur. Jij kunt op de meest creatieve manieren bedenken hoe Shadow het opneemt tegen de RhinoBot voordat hij op zijn motor wegscheurt. Snelle actie wordt gecombineerd met creatief spel in het LEGO Sonic the Hedgehog™ speelgoed. Jongens, meisjes en natuurlijk fans van de Blauwe Waas zullen het geweldig vinden om scènes te bouwen met hun 3 favoriete Sonic actiefiguren. En we hebben nog meer goed nieuws, want met de LEGO Builder app kun jij een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur beleven. Je kunt inzoomen, modellen draaien in 3D, je sets opslaan en je voortgang bijhouden. Hoe gaaf is dat?

Deze LEGO® Sonic the Hedgehog™ speelgoedset is perfect voor jou als je een fan bent van Shadow the Hedgehog en je minstens 8 jaar oud bent. Met deze set kun jij je fantasie de vrije loop laten en de meest spannende avonturen bedenken met je favoriete Sonic the Hedgehog™ actiefiguren. En niet te vergeten, de set bevat ook Shadows coole motor, een bouwbaar laboratorium en personages uit de videogame, zoals de Clucky en de Badnik RhinoBot. Wie wil dat nou niet?

Deze speelgoedset is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook een geweldige toevoeging aan je Sonic merchandise. Je kunt verhalen vertellen met functies zoals een kamer in het lab die open kan en een barrière die dichtvalt. Deze set is ook een perfect cadeau voor gamers. Het bouwbare laboratorium en de motor bieden jou en je vrienden avonturen vol actie. Zet de set neer en laat aan iedereen zien hoe stoer jij bent!

En het beste nieuws is dat je met deze LEGO® Sonic speelset je speelplezier eindeloos kunt uitbreiden. Voeg deze set toe aan andere LEGO sets en LEGO Sonic the Hedgehog™ speelsets (elk apart verkrijgbaar) in je collectie en verzin steeds weer nieuwe avonturen. Laat je fantasie de vrije loop en beleef snelle actie, plezier en fantasierijk spel met verschillende personages en verhaalmogelijkheden.

Deze speelgoedset bestaat uit maar liefst 196 onderdelen en bevat een bouwbaar laboratoriumgedeelte van ongeveer 10 cm hoog, 14 cm breed en 6 cm diep. Genoeg om urenlang speelplezier te beleven!

Dus waar wacht je nog op? Ga snel naar de winkel en haal deze geweldige LEGO® Sonic the Hedgehog™ speelgoedset in huis. Beleef samen met Shadow the Hedgehog de meest spannende avonturen en laat je fantasie de vrije loop. Verzamel al je favoriete Sonic actiefiguren en creëer je eigen Sonic wereld. Met LEGO® Sonic speelgoed is alles mogelijk!

Laatste update: 2024-01-11 23:06:04

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set21331

Sonic the Hedgehog™ – Green Hill Zone

foto van lego set76991

Tails' werkplaats en Tornado vliegtuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.