Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Knuckles' mechabewaker 76996

Dompel jezelf onder in de spannende wereld van Sonic the Hedgehog met LEGO set 76996. Beleef avonturen met Knuckles' mechabewaker en de mogelijkheid om de Master Emerald te stelen en terug te halen. Deze gedetailleerde speelgoedset zorgt voor urenlang speelplezier, en met de LEGO Builder app wordt het bouwen nog leuker. Verzamel deze must-have set en creëer je eigen Sonic wereld!

Waar is LEGO Knuckles' mechabewaker 76996 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® Sonic the Hedgehog™ sets

aantal lego stenen icoon
276
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76996
lego insiders punten icoon
227
punten

Hey daar, Sonic fans! Ben jij klaar voor spannende avonturen met LEGO® Sonic the Hedgehog™? Duik in de wereld van Knuckles' mechabewaker (setnummer: 76996) en beleef onvergetelijke missies! Deze te gekke speelgoedset is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar en laat je de Master Emerald stelen met een zweefvliegtuig en vervolgens terughalen met de stoere mecha van Knuckles!



Stel je eens voor hoe gaaf het is om alles te bedenken wat Knuckles en Rouge kunnen doen met deze LEGO set. Kan Knuckles de Master Emerald goed bewaken of is Rouge sluw genoeg om hem te stelen en te ontsnappen? De mogelijkheden zijn eindeloos en zorgen voor eindeloos speelplezier. En het beste van alles? Deze set is tot in de kleinste details gedetailleerd, waardoor elke actiefan er trots op kan zijn.



De LEGO Sonic the Hedgehog™ sets combineren snelle actie met creatief spel. Als jij ook fan bent van de Blauwe Waas, dan zul je zeker in je nopjes zijn met de mogelijkheid om scènes te bouwen met je favoriete Sonic personages. En weet je wat het extra leuk maakt? Met de LEGO Builder app kun je eenvoudig en intuïtief bouwen. Je kunt inzoomen, de modellen draaien in 3D, je sets opslaan en zelfs je voortgang bijhouden. Hoe cool is dat?



Maar laten we het even hebben over de ster van de show: de mechabewaker van Knuckles! Deze geweldige mecha is tot in de kleinste details ontworpen en zorgt voor urenlang speelplezier. Met zijn imposante verschijning en krachtige bewegingen staat Knuckles' mechabewaker garant voor epische gevechten en missies. Ga de fantasiewereld in en beleef avonturen die je nooit voor mogelijk had gehouden!



En alsof dat nog niet genoeg is, bevat deze set ook een zweefvliegtuig waarmee de Master Emerald gestolen kan worden. Duik in de wereld van Rouge en bedenk de meest slimme en sluwe manieren om de Emerald te bemachtigen. Maar pas op, want Knuckles zit je op de hielen en zal er alles aan doen om de Emerald terug te halen. Durf jij de uitdaging aan?



De LEGO Sonic the Hedgehog™ Knuckles' mechabewaker (setnummer: 76996) is een must-have voor alle jongeren en volwassenen die op zoek zijn naar avontuur. Deze set is niet alleen geweldig om mee te spelen, maar ook perfect om te verzamelen. Laat je creativiteit de vrije loop en bouw je eigen Sonic wereld. Trek ten strijde met Knuckles en Rouge, red de Master Emerald en beleef avonturen die je nooit zult vergeten!



Nog een laatste tip: vergeet niet om de LEGO Builder app te downloaden voor een nog leukere bouwervaring. Met deze app kun je niet alleen je favoriete Sonic modellen bouwen, maar ook je voortgang bijhouden en je sets opslaan. Zo kun je je collectie compleet maken en steeds weer genieten van nieuwe avonturen met Sonic en zijn vrienden.



Waar wacht je nog op? Haal nu de LEGO Sonic the Hedgehog™ Knuckles' mechabewaker (setnummer: 76996) in huis en maak je klaar voor buitengewone avonturen! Ga de strijd aan, red de Master Emerald en word de held van jouw eigen Sonic verhaal. En wie weet, misschien bouw je binnenkort wel je eigen Sonic stad met al je favoriete personages. De mogelijkheden zijn eindeloos met LEGO Sonic!

Laatste update: 2024-01-11 22:40:13

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76991

Tails' werkplaats en Tornado vliegtuig

foto van lego set76993

Sonic vs. Dr. Eggmans eirobot

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.