Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Tails' Adventure Boat 76997

Stap aan boord van de Tails' Adventure Boat (76997) LEGO set en beleef eindeloos avontuur en actie! Met een speed sphere launcher, karaoke machine, dansvloer en 4 personages, biedt deze set urenlange speelmogelijkheden. Creëer verhalen met Sonic en Tails, geniet van feestjes op de boot en ontspan op het eiland. Met de LEGO Builder app beleef je een intuïtief bouwavontuur en eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Tails' Adventure Boat 76997 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® Sonic the Hedgehog™ sets

aantal lego stenen icoon
393
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-08-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76997
lego insiders punten icoon
357
punten

Ben jij een avontuurlijke gamer die houdt van snelheid en actie? Dan is de Tails' Adventure Boat (76997) LEGO set echt iets voor jou! Deze stoere speelset is perfect voor kinderen vanaf 8 jaar en is geïnspireerd op de bekende video game personages.

Stap aan boord van de fantastische boot met een ingebouwde speed sphere launcher aan de voorkant, een karaoke machine en een dansvloer. Aan de achterkant vind je zelfs connectors voor een parasail! Met 4 karakters om mee te spelen, een eilandmodel met 3 ringen, een boog, een strandstoel en andere accessoires, zijn de mogelijkheden voor avonturen eindeloos.

Deze coole Sonic speelset stelt fans van de Blauwe Egeltje in staat om eindeloze verhalen te creëren met Sonic en Tails: van een feestje op de boot, met dansen, karaoke, waterskiën en parasailen, tot ontspannen op het eiland na het verslaan van Jawz en het redden van Tocky.

Snel actieplezier ontmoet fantasierijk spelen met LEGO Sonic the Hedgehog speelgoed. Kinderen kunnen ook een eenvoudig, intuïtief bouwavontuur beleven met de LEGO Builder app, waar ze modellen in 3D kunnen bekijken, sets kunnen opslaan en hun voortgang kunnen bijhouden. Ga mee op dit avontuurlijke en creatieve bouwproces en beleef uren speelplezier met deze geweldige LEGO set! De Tails' Adventure Boat (76997) staat klaar om jouw fantasie tot leven te brengen. Ben jij er klaar voor?

Laatste update: 2024-05-01 15:22:31

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.