Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Knuckles and the Master Emerald Shrine 76998

Duik in de spanning van LEGO set 76998 met de wereld van Sonic the Hedgehog, Knuckles en Amy. Beleef avonturen in de Master Emerald Shrine met 4 Chaos Emeralds, een fitnessruimte, draaiende vloer, en meer. Bescherm de shrine, versla de Eggrobo en red de Picky met deze stoere speelset voor kinderen van 8 jaar en ouder. Ontdek nu LEGO Sonic the Hedgehog en bouw je eigen verhalen!

Waar is LEGO Knuckles and the Master Emerald Shrine 76998 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® Sonic the Hedgehog™ sets

aantal lego stenen icoon
325
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-08-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76998
lego insiders punten icoon
227
punten

Ben je een fan van video games en avonturen? Dan is de LEGO set 76998 echt iets voor jou! Betreed de wereld van Knuckles en de Master Emerald Shrine en beleef spannende avonturen met deze te gekke bouwset.

Deze LEGO Sonic the Hedgehog set is geschikt voor kinderen van 8 jaar en ouder en bevat een prachtige shrine met 4 Chaos Emeralds, Knuckles' verblijf onder de shrine met een fitnessruimte, een draaiende vloer en een druivenrank, Amy's hamer en een katapult om druiven af te schieten op de Eggrobo. Bij deze gave set horen 4 verschillende personages: Knuckles en Amy minifiguren, een beweegbare Eggrobo Badnik met een jetpack en knopschieter, en een Picky.

Met deze stoere Sonic speelset kun je eindeloos spelen en je eigen verhalen bedenken met Knuckles en Amy. Van fitnessen en druiven plukken, tot het verdedigen van de shrine en Chaos Emeralds, tot het ontspannen met wat lekkers nadat je de Eggrobo hebt verslagen en de Picky hebt gered.

LEGO Sonic the Hedgehog combineert actie en onafhankelijk spelplezier. Ook kunnen kinderen een intuïtief bouwavontuur beleven met de LEGO Builder app, waar ze modellen kunnen inzoomen en draaien, sets kunnen opslaan en hun voortgang kunnen bijhouden.

Dus, ben jij klaar om de wereld van Sonic the Hedgehog binnen te treden en spannende avonturen te beleven met Knuckles en Amy? Laat je creativiteit de vrije loop met deze te gekke LEGO set 76998!

Laatste update: 2024-05-01 15:36:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.