Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Super Sonic vs. Egg Drillster 76999

Stap in de wereld van Sonic the Hedgehog™ met de Super Sonic vs. Egg Drillster (76999) speelset! Deze LEGO® set bevat een boorvoertuig, hovercraft, lab, 7 personages en meer. Race tegen Dr. Eggman, vernietig zijn lab en bevrijd dierenvrienden. Deze Sonic speelset is perfect voor gamers en fans van de serie.

Waar is LEGO Super Sonic vs. Egg Drillster 76999 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® Sonic the Hedgehog™ sets

aantal lego stenen icoon
590
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-08-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76999
lego insiders punten icoon
520
punten

Stap in de wereld van Sonic the Hedgehog™ met de Super Sonic vs. Egg Drillster (76999) speelset en laat je fantasie de vrije loop! Dit verzamelbare LEGO® spel van de populaire videogame bevat een Egg Drillster voertuig met een roterende boor, een hover voertuig en lanceerder voor de snelheidssfeer, een lab met een breekbare muur en maar liefst 7 personages uit de game: Shadow, Super Sonic, Dr. Eggman, een Pocky, een Pecky, een Egg Pawn Badnik en een 'opnieuw geprogrammeerde' Gun Wing.


Deze te gekke Sonic speelset is het perfecte cadeau voor gamers en geeft fans de kans om verhalen na te spelen met Shadow en Super Sonic: race tegen Dr. Eggman's krachtige Egg Drillster en de schurken, vernietig zijn lab en bevrijd de gevangen dierenvrienden.


Snelheid, actie en avontuur komen samen in de LEGO Sonic the Hedgehog speelgoedcollectie. Kinderen kunnen ook creatief aan de slag met de intuïtieve LEGO Builder app, waar ze modellen kunnen inzoomen, draaien, sets opslaan en voortgang bijhouden.

Laatste update: 2024-05-01 15:42:47

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.