Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO THE LORD OF THE RINGS: RIVENDELL™ 10316

De LEGO set 10316 is een geweldige verzamelset gebaseerd op The Lord of the Rings.
Met 6167 onderdelen en adembenemende details, brengt deze set de betoverende wereld van Midden-aarde tot leven.
Met beroemde scènes, elfensmederij, 15 minifiguren en afneembare delen, kunnen fans hun favoriete momenten opnieuw beleven.
Met afmetingen van 39 cm hoog, 72 cm breed en 50 cm diep, is deze set een must-have voor filmliefhebbers en LEGO fans.

Waar is LEGO THE LORD OF THE RINGS: RIVENDELL™ 10316 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 499.9917-09-2024

Bekijk meer Lord of the Rings™ sets

aantal lego stenen icoon
6167
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
15
lego set nummer icoon
10316
lego insiders punten icoon
3750
punten

Welkom in de betoverende wereld van Midden-aarde! Reis naar Rivendel en beleef de avonturen van The Lord of the Rings™ met deze geweldige LEGO® verzamelset (10316). Met maar liefst 6167 onderdelen is dit een fantastisch project voor volwassenen. Het model is gebaseerd op de indrukwekkende vallei in Midden-aarde waar de beroemde missie begon en zit boordevol adembenemende details die fans van de films zeker zullen waarderen.

Ga op avontuur en breng beroemde scènes tot leven. De set is versierd met bomen en bladeren die je het gevoel geven diep in het bos van Rivendell™ te zijn. Bovendien bevat de set magische details zoals een elfensmederij, Elronds rommelige studeerkamer, de scherven van Narsil en schilderijen en standbeelden uit de geschiedenis van Midden-aarde. Maar dat is nog niet alles! De set bevat ook maar liefst 15 minifiguren om je favoriete scènes tot leven te brengen. En met afneembare benen kun je ze gemakkelijk rond de tafel plaatsen om de bekende Raad van Elrond scène na te spelen.

Deze veelgevraagde bouwset is ontworpen voor The Lord of the Rings™ fans en filmliefhebbers die van prachtig design houden. Bouw je eigen LEGO® versie van Rivendel en geef hem een speciaal plekje in je collectie. Maar let op, er zijn maar liefst 6167 onderdelen, dus maak tijd voor jezelf en geniet van het bouwproces.

De set biedt een indrukwekkend project dat bol staat van de details en verwijzingen naar de The Lord of the Rings™ filmtrilogie, die alle fans zullen herkennen. Zo zijn Frodo's slaapkamer en Elronds studeerkamer inclusief, waarbij de verschillende secties afzonderlijk kunnen worden neergezet. De Raad van Elrond is bijvoorbeeld afneembaar van het hoofdmodel. Ook zijn er maar liefst 15 minifiguren aanwezig, waaronder legendarische personages zoals Frodo™, Sam™, Bilbo Balings, Boromir™, Gimli™, Aragorn™, Legolas en Gandalf de Grijze.

Met deze set kun je al je favoriete scènes naspelen, waaronder de scène van de Raad van Elrond en het moment waarop het Reisgenootschap de brug oversteekt aan het begin van hun reis. De set bestaat uit 3 delen: de toren, de raadsring en het paviljoen met rivier en brug en heeft een afmeting van ca. 39 cm hoog, 72 cm breed en 50 cm diep.

Geef deze set cadeau aan filmliefhebbers en fans van The Lord of the Rings™ en laat ze helemaal opgaan in de wereld van Rivendel. Deze bouwset maakt deel uit van een collectie LEGO® projecten voor volwassenen die houden van prachtige ontwerpen en verfijnde details. Bij LEGO® bouwstenen en onderdelen staat veiligheid voorop en ze worden uitvoerig getest en voldoen aan strenge veiligheidsnormen.

Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur in de betoverende wereld van Midden-aarde met deze fantastische LEGO® set. Bestel nu en beleef de magie van Rivendel in je eigen huis!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:33

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 499.99 (18-05-2023) € 499.99 (18-05-2023) € 499.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set40631

Gandalf de Grijze™ & Balrog™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.