Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Gandalf de Grijze™ & Balrog™ 40631

De LEGO set 40631 bevat de personages Gandalf de Grijze en de Balrog uit The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring.
De set is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en zal hen urenlang vermaak en plezier geven.
Het bouwen van de set helpt bij de ontwikkeling van concentratievermogen en probleemoplossende vaardigheden.
Bestel nu en geniet van deze geweldige bouwset!

Waar is LEGO Gandalf de Grijze™ & Balrog™ 40631 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9917-09-2024

Bekijk meer Lord of the Rings™ sets

aantal lego stenen icoon
348
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-01-2023
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
40631
lego insiders punten icoon
150
punten

Er was eens een epische strijd in The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring tussen Gandalf de Grijze en de Balrog. Nu kun je deze beroemde confrontatie vastleggen met de LEGO® BrickHeadz™ Gandalf de Grijze™ & Balrog™ bouwset (40631) om te verzamelen.

Gandalf de Grijze, de wijze en machtige tovenaar, is prachtig nagemaakt met herkenbare details zoals zijn zwaard en staf. En dan hebben we de afschrikwekkende Balrog, met zijn angstaanjagende vleugels en vlammende zweep. Samen staan ze op een bouwplaat van ca. 9 cm hoog en zullen ze de aandacht trekken van iedereen die hen ziet.

Deze set is perfect voor fans van The Lord of the Rings™ en LEGO BrickHeadz™ verzamelaars. Het is een ultieme geschenk voor kinderen vanaf 10 jaar die dol zijn op bouwen en fantasierijke werelden bouwen. Het zal hen urenlang vermaak en plezier geven terwijl ze deze meeslepende bouwset in elkaar zetten en hun magische wezens tot leven wekken.

En er is meer! Naast het feit dat het bouwen van de LEGO® BrickHeadz™ Gandalf de Grijze™ & Balrog™ bouwset leuk is, is het ook een geweldige manier om kinderen te helpen hun concentratievermogen te verbeteren en hun probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen. En nadat de set is voltooid, is er niets leuker dan deze prachtige collectie op een mooi plekje in huis neer te zetten en er dagelijks van te genieten.

Als je van The Lord of the Rings™ houdt en dol bent op LEGO bouwsets, dan is deze LEGO® BrickHeadz™ Gandalf de Grijze™ & Balrog™ bouwset dé must-have set voor jou! Het is een fantastisch cadeau voor jezelf of voor een vriend of familielid. Dus waar wacht je nog op? Haal deze set nu in huis en bouw je eigen epische veldslag tussen Gandalf de Grijze en de Balrog!

Ben jij klaar om deze fantastische bouwset in huis te hebben en te genieten van uren bouwplezier? Bestel de LEGO® BrickHeadz™ Gandalf de Grijze™ & Balrog™ bouwset (40631) nu!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:44

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.99 (18-05-2023) € 19.99 (18-05-2023) € 19.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set10316

THE LORD OF THE RINGS: RIVENDELL™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.