Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO The Lord of the Rings™: Fell Beast™ 40693

Stap in de wereld van Midden-aarde met de LEGO Icons The Lord of the Rings: Fell Beast set (40693). Bouw het angstaanjagende ros met flexibele vleugels en gewrichten, voeg de Nazgûl minifiguur toe en plaats het geheel op de ruïnes van Osgiliath. Een must-have voor fans van de epische filmtrilogie.

Waar is LEGO The Lord of the Rings™: Fell Beast™ 40693 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Lord of the Rings™ sets

aantal lego stenen icoon
269
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40693
lego insiders punten icoon
195
punten

Stap in de wereld van Midden-aarde™ met deze LEGO® Iconen De Heer van de Ringen™: Fell Beest™ (40693) set speciaal voor volwassen fans van de epische filmtrilogie. Bouw een gedetailleerde interpretatie van het angstaanjagende ros. Beweeg zijn vleugels en gewrichten om je favoriete filmmomenten na te bootsen, zet de Nazgûl minifiguur op de rug van het Fell Beest en plaats je creatie op de verwoeste stad Osgiliath voor een betoverende tentoonstelling. Ontdek het inspirerende assortiment LEGO bouwsets voor volwassenen (afzonderlijk verkrijgbaar).

Laat je verbeelding de vrije loop met deze unieke LEGO set, geïnspireerd op de beroemde Lord of the Rings films. Creëer je eigen avonturen in Midden-aarde terwijl je het Fell Beest tot leven brengt met behulp van de flexibele vleugels en gewrichten. Voeg de Nazgûl minifiguur toe voor een extra dosis spanning en zet het geheel op de prachtig vormgegeven ruïnes van Osgiliath.

Of je nu een ervaren LEGO bouwer bent of net begint, deze set biedt urenlang bouwplezier en creatieve uitdagingen. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je de unieke details van het Fell Beest tot in de kleinste puntjes perfectioneert. Creëer je eigen versie van dit iconische wezen en geef het een ereplaats in je LEGO collectie.

Breng je liefde voor de Lord of the Rings films tot leven met de LEGO Icons The Lord of the Rings: Fell Beast set. Met zijn indrukwekkende formaat en realistische details is dit een must-have voor fans van de trilogie. Of je nu de films al tientallen keren hebt gezien of net hebt ontdekt, deze LEGO set brengt de magie van Midden-aarde rechtstreeks naar je woonkamer.

Klaar om de wereld van Midden-aarde te verkennen? Met de LEGO Icons The Lord of the Rings: Fell Beast set ben je helemaal klaar voor een spannend avontuur. Laat je creativiteit de vrije loop en bouw je eigen epische verhalen met dit legendarische wezen. Voeg deze unieke LEGO set toe aan je verzameling en geniet van urenlang speelplezier.

Laatste update: 2024-08-02 12:18:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.