Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Herfstkrans 10340

Stap in de magische wereld van LEGO met de Herfstkrans (10340) bouwset voor volwassenen. Creëer een betoverende herfstdecoratie met warme kleuren en gezellige details. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van urenlang bouwplezier. Bestel vandaag nog en geef je huis een vleugje LEGO magie!

Waar is LEGO Herfstkrans 10340 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
1194
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10340
lego insiders punten icoon
750
punten


Stap in de magische wereld van LEGO met de Herfstkrans (10340) bouwset, speciaal ontworpen voor volwassenen die houden van een creatieve uitdaging. Creëer een betoverende sfeer in huis met deze prachtige herfstdecoratie die perfect is voor aan de muur of op tafel.


Laat je inspireren door de warme kleuren van het najaar en voeg een vleugje gezelligheid toe aan je interieur. De Herfstkrans wordt geleverd met vier ophanglussen en kan zelfs worden omgetoverd tot een feestelijke slinger. Mix en match de rode, blauwe en witte bessen naar eigen smaak en voeg de finishing touch toe met sinaasappelschijfjes, kaneelstokjes en dennenappels.


Laat je creativiteit de vrije loop en geef je persoonlijke touch aan deze unieke bouwset. Met de digitale bouwinstructies in de LEGO Builder app wordt het bouwproces een fluitje van een cent. Maak van je huis een herfstparadijs en geniet van de ontspannende bezigheid van het bouwen.


Of je nu op zoek bent naar een leuk cadeau voor een dierbare of gewoon je eigen creativiteit wilt uiten, de LEGO Herfstkrans (10340) is een must-have voor iedereen die dol is op bouwen. Haal de herfst in huis en geniet van urenlang bouwplezier met deze prachtige set.


Breng de warme sfeer van de herfst in huis en laat je betoveren door de magie van LEGO met de Icons Herfstkrans. Verrijk je interieur met deze unieke decoratie en creëer een gezellige ambiance die perfect past bij het najaar. Bestel vandaag nog en geef je huis een vleugje LEGO magie!

Laatste update: 2024-08-29 15:26:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.