Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Chrysanthemum 10368

Laat je inspireren door de LEGO Icons Chrysant bloem decoratie set (10368) voor volwassenen. Deze bouwset bevat een gedetailleerde replica van de chrysant in verschillende bloeifasen, inclusief bewegende bladeren en bloemblaadjes. Een perfect cadeau voor elke gelegenheid, gemakkelijk in elkaar te zetten en ideaal voor ontspanning. Verrijk je ruimte met deze elegante eyecatcher.

Waar is LEGO Chrysanthemum 10368 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
278
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
01-08-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10368
lego insiders punten icoon
195
punten

Neem even de tijd voor jezelf met de LEGO® Icons Chrysant bloem decoratie bouwset voor volwassenen (10368). De chrysant is een populair motief in de traditionele kunst en symboliseert de herfst als onderdeel van het klassieke kwartet van prachtige planten dat bekend staat als de Vier Heren. Trakteer jezelf op een mindful bouwproject of verras een geliefde met deze tijdloze bloemendisplay - een perfect cadeau-idee voor elke gelegenheid.



Deze gedetailleerde replica, met beweegbare bladeren en bloemblaadjes, legt de levendige oranje bloem vast in knop, bloeiend en in volle bloei en wordt geleverd met een pastelgroene bloempot versierd met een gouden band en geplaatst op een houten effect voetstuk. Makkelijk in elkaar te zetten, het model chrysant plant maakt een elegante eyecatcher voor elke ruimte en kan worden tentoongesteld naast andere sets uit de LEGO Botanical Collection (apart verkrijgbaar).



Ontdek een plek voor ontspanning met het inspirerende assortiment van LEGO creatieve bouwprojecten ontworpen voor volwassenen. Een digitale versie van de bouwinstructies is beschikbaar in de LEGO Builder app.

Laatste update: 2024-06-26 15:23:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.