Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Plum Blossom 10369

Stap in de wereld van ontspanning met de LEGO Icons Pruimenbloesem (10369) bouwset voor volwassenen. Deze gedetailleerde replica van de pruimenbloesem is eenvoudig in elkaar te zetten en biedt een belonende bouwervaring. Een perfect cadeau-idee voor elke gelegenheid, deze tijdloze bloemendisplay voegt elegantie toe aan elke ruimte. Bouw een plek van ontspanning met LEGO Botanical Collection.

Waar is LEGO Plum Blossom 10369 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
327
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
01-08-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10369
lego insiders punten icoon
195
punten

Stap in de wereld van ontspanning met de LEGO® Icons Pruimenbloesem (10369) bloemendecor bouwset voor volwassenen. De pruimenbloesem is een geliefd motief in de traditionele kunst, vaak afgebeeld in inkt-en-wash schilderijen als onderdeel van een klassiek kwartet van prachtige planten bekend als de Vier Edelen. Verlies jezelf in een mindful bouwproject of verwen een geliefde met deze tijdloze bloemendisplay - een perfect cadeau-idee voor elke gelegenheid.



Deze gedetailleerde replica vangt de elegantie van de iconische winterflora met zijn houtachtige steel en levendige rode en magenta bloemen. Geplaatst in een pastelblauwe bloempot met een gouden band en hout-effect voetstuk, is het eenvoudig in elkaar te zetten, biedt het een belonende bouwervaring en maakt het een prachtige, onderhoudsvriendelijke bloemendisplay voor thuis en op kantoor.



Ontdek een plek van ontspanning met bouwbare modellen uit de LEGO Botanical Collection, onderdeel van het inspirerende assortiment LEGO bouwsets ontworpen voor volwassenen. Een digitale versie van de bouwinstructies is beschikbaar in de LEGO Builder app.

Laatste update: 2024-06-26 15:22:44

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.