Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kerstster 10370

Breng de natuur in huis met de prachtige LEGO Icons Kerstster (10370) bouwset. Deze verstelbare kerstster wordt geleverd in een charmant mandje en is perfect voor decoratie in huis of op kantoor. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van urenlang bouwplezier. Een must-have voor elke plantenliefhebber!

Waar is LEGO Kerstster 10370 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
608
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10370
lego insiders punten icoon
375
punten

Haal de natuur in huis met deze prachtige LEGO® Icons Kerstster (10370) bouwset voor volwassenen. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van het ontspannende bouwproces terwijl je deze tijdloze plant in elkaar zet. Een fantastisch cadeau voor jezelf of voor iemand die je liefhebt!



Deze verstelbare LEGO versie van de kerstster wordt gepresenteerd in een charmant geweven mandje. Met groene bladeren en vijf helderrode clusters van bladeren (schutbladen) met gele schijnbloemen in het midden, is dit model een lust voor het oog. Eenvoudig te bouwen en perfect voor in huis of op kantoor.



Laat jezelf tot rust komen met de bouwbare modellen uit de LEGO Botanische Collectie, een verzameling van inspirerende LEGO bouwsets voor volwassenen en plantenliefhebbers. Ontdek de digitale versie van de bouwinstructies in de handige LEGO Builder app.



Met de LEGO Icons Kerstster (10370) bouwset heb je niet alleen een prachtig decoratief stuk in huis, maar ook een boeiende activiteit om mee bezig te zijn. Waan jezelf in een wereld van creativiteit en ontspanning terwijl je dit unieke bouwproject tot leven brengt. Gegarandeerd urenlang bouwplezier!



Of je nu een ervaren LEGO bouwer bent of gewoon op zoek bent naar een leuke nieuwe hobby, deze kerstster bouwset is perfect voor iedereen. Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen groene oase met deze prachtige LEGO Icons set. Een must-have voor elke plantenliefhebber!

Laatste update: 2024-08-29 15:27:02

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.