Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® DUPLO® grote toren 10557

Ontdek de LEGO DUPLO Grote Toren, een set met 200 elementen waarmee je geweldige creaties kunt bouwen.
Met kindvriendelijk ontwerp en veiligheid als prioriteit, is dit de ideale manier voor jonge kinderen om te bouwen en spelen.
Bewaar en orden je stenen gemakkelijk met de herbruikbare doos, en laat je verbeelding de vrije loop gaan met eindeloze bouwprojecten.
Bezoek onze website voor meer LEGO DUPLO sets en thema's om meer inspiratie op te doen en volop speelplezier te beleven!

Waar is LEGO LEGO® DUPLO® grote toren 10557 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
200
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10557
lego insiders punten icoon
0
punten

Maak kennis met de LEGO® DUPLO® grote toren, een set boordevol fantastische elementen waarmee je de meest indrukwekkende creaties kunt bouwen! Deze set bevat maar liefst 200 DUPLO elementen, waaronder stenen met gezichten en ogen, ronde stenen, ramen, bloemen en nog veel meer basisstenen om mee te bouwen. Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen wereld vol plezier en avontuur.

Met deze set kunnen kinderen veilig en leuk spelen, dankzij het kindvriendelijke ontwerp van de DUPLO producten. Het is de ideale manier om jonge kinderen te laten kennismaken met het plezier van het bouwen. Of je nu alleen of samen met vrienden speelt, er zijn talloze mogelijkheden om de perfecte toren te bouwen en er vervolgens lekker mee te spelen.

Deze set wordt geleverd in een stevige, herbruikbare doos waarin je alles netjes kunt opbergen en vervoeren. En als je zin hebt om te bouwen, kun je de deksel van de doos als sorteerbak gebruiken om je stenen te ordenen. Zo houd je alles overzichtelijk en kun je snel aan de slag met je volgende creatie.

Of je nu een ervaren bouwer bent of pas net begint, de LEGO® DUPLO® grote toren biedt oneindig veel mogelijkheden voor creatieve en fantasievolle bouwprojecten. Verken de wereld om je heen en ontdek nieuwe manieren om te bouwen en te spelen met deze geweldige set. Start nu met bouwen en laat je verbeelding de vrije loop!

En als je nog meer inspiratie nodig hebt, bezoek dan onze website voor nog meer LEGO® DUPLO® sets. We hebben talloze thema's waaruit je kunt kiezen, waaronder boerderijdieren, treinen, brandweer en politie, Disney en nog veel meer. Met LEGO® DUPLO® bouw je de mooiste creaties en beleef je volop speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:10

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41169

Olaf

foto van lego set76247

De Hulkbuster: De slag om Wakanda

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.