Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® DUPLO® Basisstenen – Large 10623

Met de LEGO DUPLO Basisstenen - Large set van 80 stevige en kleurrijke stenen in 6 verschillende kleuren kunnen kinderen en volwassenen de gaafste kunstwerken maken.
Laat je creativiteit de vrije loop en bouw torens, huizen, auto's en zelfs hele steden.
Deze set is niet alleen leuk, maar ook leerzaam en stimuleert de fijne motoriek en creativiteit.
Perfect als cadeau en handig om overal mee naartoe te nemen.
Bestel nu en ontdek hoe jouw creaties tot leven komen!

Waar is LEGO LEGO® DUPLO® Basisstenen – Large 10623 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
60
leeftijd icoon
1½-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10623
lego insiders punten icoon
150
punten

Ben jij een echte bouwkampioen en hou je ervan om te spelen en je creativiteit te laten zien? Dan is de LEGO® DUPLO® Basisstenen – Large set iets voor jou! Met deze set van 80 stevige en kleurrijke DUPLO stenen in 6 verschillende kleuren, kun jij de gaafste kunstwerken maken en je fantasie de vrije loop laten.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van deze LEGO set en laat je creativiteit de vrije loop. Of je nu een toren, een huis, een auto of een hele stad wilt bouwen, alles is mogelijk met deze set.

Bouw verschillende voorwerpen, laat je fantasie werken en maak gebruik van alle kleuren die in de set zitten. Je kunt alle stenen combineren en zo steeds nieuwe en spannende creaties maken. En als je de smaak te pakken hebt kun je deze set altijd aanvullen met andere LEGO® DUPLO® sets.

Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen zullen zich vermaken met deze set. Bouwen is voor alle leeftijden een leuke en uitdagende hobby. Ontdek de eindeloze mogelijkheden en zie je creaties tot leven komen.

De stevige stenen zijn fijn om vast te pakken en makkelijk te stapelen. Bouw een kasteel met een ophaalbrug en een toren, bouw een vliegtuig en verken de wereld, bouw een eigen pretpark en maak je eigen regels.

LEGO® DUPLO® Basisstenen – Large is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Het stimuleert de ontwikkeling van de fijne motoriek en creativiteit. Laat je kinderen spelenderwijs leren en kijk hoe ze hun fantasie de vrije loop laten.

Je kunt de set overal mee naartoe nemen. Of je nu gaat logeren, op vakantie gaat of gewoon thuis wilt spelen, deze set past altijd in de tas. Want zeg nou zelf, bouwen is toch veel leuker dan televisie kijken of gamen?

Kortom, de LEGO® DUPLO® Basisstenen – Large is perfect voor iedereen die van bouwen houdt en op zoek is naar een uitdagende en leuke hobby. Bestel nu jouw set en ontdek hoe jouw creaties tot leven komen! Ook leuk om cadeau te geven.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:14

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40642

Peperkoekversieringen

foto van lego set5005964

Set van 12 gelpennen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.