Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Voertuigenkoffer 10659

Maak kennis met de Lego Voertuigenkoffer: een veelzijdige set vol bouwstenen om je eigen benzinestation, sportwagen en accessoires te bouwen.
Deze set is perfect voor zowel beginners als ervaren bouwers en wordt geleverd met duidelijke bouwinstructies en een handige koffer om overal mee naartoe te nemen.
Bestel nu en geniet van eindeloos bouwplezier!

Waar is LEGO Voertuigenkoffer 10659 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
10659
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom bij de Lego Voertuigenkoffer, de ideale set voor alle jonge en volwassen bouwers met een passie voor auto's en alles wat daarbij hoort! Met deze set kun je zo veel meer dan alleen een sportwagen bouwen. Deze koffer is ontworpen om jouw creatieve verbeelding te stimuleren en biedt talloze mogelijkheden voor uren creatief rollenspel.

De Lego Voertuigenkoffer bevat alle bouwstenen die je nodig hebt voor het bouwen van een benzinestation, sportwagen, pomp, verkeersborden, hond en diverse accessoires. Daarbovenop krijg je ook nog eens 2 unieke minifiguren: de zakenman en de monteur. De set is ideaal voor jonge bouwers die het bouwen van ingewikkelde Lego sets nog lastig vinden, maar ook voor ervaren bouwers die op zoek zijn naar meer uitdaging.

De koffer zelf is ingedeeld in compartimenten waarin je de stenen makkelijk kunt sorteren en opbergen. Dit zorgt voor een georganiseerde en overzichtelijke werkplek, waardoor je je nog beter kunt concentreren op het bouwen van je favoriete voertuigen. Daarnaast is deze set voorzien van aan leeftijdsgroep aangepaste bouwinstructies, waardoor je stap voor stap kunt bouwen en optimaal plezier beleeft aan het bouwproces.

De Lego Voertuigenkoffer is onderdeel van de Lego Juniors collectie, een makkelijke manier om vertrouwd te raken met Lego stenen. Met de elementen uit deze set kan makkelijk worden gebouwd en heb je binnen no time jouw eigen benzinestation en sportwagen gebouwd. Deze set is perfect voor jonge bouwers die net beginnen met Lego, maar ook voor ervaren bouwers die graag een uitdagende, maar niet al te ingewikkelde set willen bouwen.

Met een bouwplaat van 12 cm lang en 12 cm breed, een autochassis van 8 cm lang, 5 cm breed en 2 cm hoog, en een koffer van 25 cm hoog, 27 cm breed en 6 cm diep, is deze set ideaal om mee te nemen tijdens reizen en vakanties. De handige koffer zorgt ervoor dat je jouw Lego sets overal mee naartoe kunt nemen, zodat je nooit meer zonder jouw favoriete bouwstenen komt te zitten.

Wacht niet langer en haal nu jouw Lego Voertuigenkoffer in huis. Maak de mooiste voertuigen en beleef urenlang speelplezier. Bestel deze set nu en ga op avontuur met de zakenman en de monteur aan jouw zijde!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:47

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005910

Omkeerbare linnen VIP-tas

foto van lego set5008241

HALLOWEEN POSTER REVENGE

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.