Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Huizenkoffer 10660

De LEGO set 10660, Huizenkoffer, biedt jonge bouwers de mogelijkheid om hun eigen idyllische buurt te creëren.
Deze set is speciaal ontworpen voor beginners en wordt geleverd met overzichtelijke bouwstenen en een bouwplaat.
Kinderen en volwassenen kunnen samen spelen en leren terwijl ze hun eigen creativiteit ontdekken.
De set stimuleert ruimtelijk inzicht en fijne motoriek en is ideaal voor kinderen tussen 4 en 7 jaar oud.
Het is de perfecte reisgezel voor eindeloos bouwplezier.
Bestel vandaag nog de Huizenkoffer set en laat de verbeelding de vrije loop!

Waar is LEGO Huizenkoffer 10660 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
10660
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom in de wondere wereld van LEGO® Juniors! Met onze Huizenkoffer set (10660) kunnen jong en oud hun creativiteit de vrije loop laten en hun eigen idyllische buurt bouwen. Neem onze mini-figuurtjes, mama en dochter, mee op avontuur terwijl ze hun eigen gezellige huis, compleet met een omheining, boom, tuinmeubelen en zelfs een schattig katje en fiets, ontdekken. Met deze spannende set kunnen kinderen en volwassenen samen spelen en leren terwijl ze zichzelf uitdagen om hun eigen creatieve bouwwerken te maken.

De Huizenkoffer set (10660) is speciaal ontworpen voor jonge bouwers en is ideaal voor mensen die net beginnen met LEGO®-bouwen. De stenen zijn overzichtelijk gesorteerd en opgeborgen in vakjes in de koffer, wat het gemakkelijk maakt om te bouwen. Met de bijbehorende bouwplaat kunnen jonge bouwers hun eigen creaties maken en hun fantasie de vrije loop laten. De set wordt geleverd met aan de leeftijdsgroep aangepaste bouwinstructies, zodat iedereen direct met bouwen kan beginnen.

Onze Huizenkoffer set (10660) biedt een geweldige gelegenheid om samen te spelen. Kinderen en volwassenen kunnen hun fantasie gebruiken om hun eigen droomhuis te bouwen en hun eigen verhalen te creëren. Het is een perfecte manier om quality time door te brengen met het hele gezin en kinderen kunnen er zelfs iets van opsteken. Het bouwen met LEGO® stimuleert namelijk het ruimtelijk inzicht, de concentratie en de fijne motoriek. Met deze set kan iedereen zijn of haar eigen creativiteit ontdekken.

Onze Huizenkoffer set (10660) is onderdeel van LEGO® Juniors, een makkelijke manier om vertrouwd te raken met LEGO®-stenen. Kinderen kunnen zelfstandig of samen met hun ouders bouwen, zonder bang te zijn dat het te moeilijk is. Dankzij onze innovatieve ontwerpen kunnen jonge bouwers snel aan de slag en zonder frustratie aan hun eigen creaties werken.

De koffer is ook erg handig om mee te nemen. Het is de perfecte reisgezel voor lange autoritten, vliegreizen of gezellige bezoekjes aan vrienden en familie. Het biedt urenlang bouwplezier en vermaken gegarandeerd!

De Huizenkoffer set (10660) van LEGO® Juniors is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 7 jaar oud. Het huis is 10 cm hoog, 8 cm breed en 3 cm diep en de koffer is 25 cm hoog, 27 cm breed en 6 cm diep. Bestel vandaag nog uw eigen set en begin met bouwen! Leonardo da Vinci zei ooit: “La semplicità è la massima sofisticazione” oftewel “Eenvoud is de hoogste vorm van verfijning”. Met LEGO® Juniors’ Huizenkoffer set (10660) kunnen kinderen deze uitspraak zelf ervaren. Laat uw kinderen en de creativiteit de vrije loop en creëer samen jouw eigen idyllische buurt van LEGO® stenen.

Kom binnen in de wonderbaarlijke wereld van LEGO®, waar verbeelding en creativiteit de boventoon voeren. Bestel vandaag nog onze Huizenkoffer set en ontdek wat er allemaal mogelijk is!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:47

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006169

Opbergsteen met 4 noppen – lichtblauw

foto van lego set5006589

8-Stud Brick Shelf – Bright Red

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.