Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® grote emmer 10662

Bouw je eigen creatieve wereld met de LEGO grote emmer! Deze emmer bevat meer dan 600 kleurige elementen waarmee je huizen, boerderijen, dierentuinen en nog veel meer kunt bouwen.
De set bevat ook bouwinstructies en ideeën voor creatieve spelletjes.
Perfect voor kinderfeestjes en als cadeau.
Bestel nu en start met bouwen!

Waar is LEGO LEGO® grote emmer 10662 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
607
leeftijd icoon
4-99
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10662
lego insiders punten icoon
0
punten

Bouw je eigen creatieve wereld met de LEGO® grote emmer! Deze emmer bevat meer dan 600 kleurige elementen en biedt uren creatief speelplezier voor jongeren en volwassenen. Laat je fantasie de vrije loop en bouw huizen, boerderijen, dierentuinen en nog veel meer!

Met de LEGO® grote emmer zijn de mogelijkheden onbegrensd. De set bevat 600 elementen, inclusief met ogen/gezichten bedrukte stenen en wielen, waarmee je alles kunt bouwen wat je maar wilt. Van schattige dieren tot prachtige huizen, je kunt het zo gek niet bedenken! En als je behoefte hebt aan inspiratie, bevat de set ook een boekje met eenvoudige bouwinstructies en ideeën voor nog veel meer creatieve spelletjes.

Je kunt zelfs je eigen dierentuin, huis of boerderij bouwen met de speciale thema-elementen in deze emmer. Bouw het huis van je dromen met de helderblauwe stenen of creëer een boerderij met vriendelijke dieren. Je kunt je creaties ook verplaatsen en opslaan in de stevige, herbruikbare LEGO opbergemmer. Zo kun je altijd en overal spelen en je creaties delen met vrienden en familie.

De LEGO® grote emmer is ook perfect voor kinderfeestjes of als cadeau voor verjaardagen. Het is een geweldige manier om de creativiteit van kinderen te stimuleren en hun verbeeldingskracht te vergroten. Laat je creativiteit de vrije loop en beleef urenlang speelplezier met deze leuke en veelzijdige LEGO set!

Bestel de LEGO® grote emmer vandaag nog en begin met bouwen! Met meer dan 600 elementen en onbegrensde mogelijkheden, zal deze set zeker een hit zijn bij jongeren én volwassenen. En als je van SEO houdt, weet dan dat deze set zeer goed scoort in zoekmachines vanwege de vele kleurrijke en inspirerende elementen. Bestel nu en start met bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:47

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60043

Gevangenentransport

foto van lego set40416

IJsbaan

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.