Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Graafmachine 10666

De LEGO set 10666 - de Graafmachine is een eenvoudig te bouwen set die perfect is voor jongeren en volwassenen die plezier willen hebben tijdens het bouwen.
Met een stoere bouwvakker minifiguur en beweegbare onderdelen, kunnen jonge bouwers hun eigen bouwprojecten uitvoeren en creatief zijn.
Deze set is ideaal voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder en biedt een geweldige bouwervaring.
Bestel vandaag nog en begin met bouwen!

Waar is LEGO Graafmachine 10666 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
75
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10666
lego insiders punten icoon
0
punten

Haal de bouwvakker in je naar boven met LEGO set 10666 - de Graafmachine! Deze eenvoudig te bouwen set is perfect voor zowel jongeren als volwassenen die op zoek zijn naar een leuke en uitdagende bouwervaring.

De set komt inclusief een stoere bouwvakker minifiguur die de graafmachine kan besturen. Met de beweegbare laadschop en kraan, kunnen jonge bouwers gemakkelijk hun eigen bouwprojecten uitvoeren. Accessoires zoals waterbuizen, een ventielkraan, water-element, schep en diverse stenen maken het mogelijk om creatief te bouwen en de verbeelding te prikkelen.

De elementen zijn zorgvuldig geselecteerd om het makkelijk te maken voor jonge bouwers om de graafmachine in elkaar te zetten en vervolgens op avontuur te gaan. De bouwinstructies zijn speciaal aangepast aan de leeftijdsgroep en maken het mogelijk om de set in een mum van tijd in elkaar te zetten.

LEGO Juniors is de ideale introductie tot het bouwen met LEGO stenen en deze set is geen uitzondering. Met een kleiner autochassis van 8 cm lang, 5 cm breed en 2 cm hoog, is dit de perfecte set om te beginnen met bouwen en om de basisbeginselen van het bouwen te leren.

Al met al is de LEGO set 10666 - de Graafmachine een geweldige manier om jonge bouwers te inspireren en hun verbeelding en creativiteit te stimuleren. Deze set is perfect voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder die op zoek zijn naar een leuke en uitdagende bouwervaring. Bestel vandaag nog en begin met bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006619

4-Stud Brick Shelf – Black

foto van lego set5007523

Wooden Minifigure

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.