Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bouwplaats 10667

De LEGO set 10667 Bouwplaats biedt een dag vol actie en avontuur.
Met een kraan, vrachtwagen en bouwmaterialen kunnen kinderen gemakkelijk bouwen en hun bouwvaardigheden verbeteren.
De set wordt geleverd met instructies voor het bouwen van 2 alternatieve modellen en heeft ook accessoires zoals een bouwvakker minifiguur en een kruiwagen.
Ideaal voor kinderen van 4-7 jaar om de wereld van LEGO te ontdekken.

Waar is LEGO Bouwplaats 10667 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
160
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10667
lego insiders punten icoon
150
punten

Welkom op de bouwplaats! Zet je veiligheidshelm op en bereid je voor op een dag vol actie en avontuur met de LEGO set 10667 Bouwplaats. Laat de kraan met sloopkogel los op de muur en sla hem omver. Gebruik de kruiwagen om de stenen op te laden en rijd ze weg met de eenvoudig te bouwen vrachtwagen. Bouw vervolgens een nieuwe muur met behulp van het steigermateriaal. En voilà, de klus is geklaard!

Deze prachtige startset wordt geleverd met een herbruikbare opbergdoos en instructies voor het bouwen van 2 alternatieve modellen. Ideaal voor iedereen die net begint met LEGO bouwen of voor degenen die hun bouwvaardigheden willen verbeteren. En laten we eerlijk zijn, wie houdt er nu niet van bouwen!

In deze set vind je ook een bouwvakker minifiguur en een aantal accessoires, zoals een kruiwagen, verkeerskegels en bouwbenodigdheden. Vind inspiratie in de bijgeleverde bouwinstructie en bouw de vrachtwagen om tot een stoere SUV.

De LEGO set 10667 Bouwplaats is eenvoudig te bouwen en stimuleert de ontwikkeling van de bouwvaardigheid. Ideaal voor jongeren en volwassenen die graag hun creativiteit willen uiten en hun bouwvaardigheden willen verbeteren. En niet te vergeten, het is ook nog eens een ideaal cadeau voor elke gelegenheid.

Met LEGO Juniors heb je de perfecte kennismaking met bouwen met LEGO stenen. Deze set is ontworpen voor kinderen van 4-7 jaar en bevat bij de leeftijd aangepaste bouwinstructies om het bouwproces te vergemakkelijken. Het chassis van de vrachtwagen is 8 cm lang, 5 cm breed en 2 cm hoog en de karakteristieke LEGO container is 15 cm hoog, 19 cm breed en 19 cm diep.

Kortom, maak je klaar voor een dag vol avontuur op de bouwplaats met de LEGO set 10667 Bouwplaats. Het is de perfecte manier om te bouwen, te spelen en te leren!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10665

Spider-Man™: Spider-Car achtervolging

foto van lego set40138

Kersttrein

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.