Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Prinses speelkasteel 10668

De LEGO Juniors Prinses Speelkasteel set is perfect voor kinderen tussen de 4 en 7 jaar oud.
Met een prachtig kasteel, accessoires en een minifiguur van een prinses en haar kat, kunnen kinderen hun bouwvaardigheden ontwikkelen en creatief spelen.
De set wordt geleverd in een stevige LEGO container, ideaal voor opslag en transport.
Bestel vandaag nog en ontdek de magische wereld van LEGO Juniors!

Waar is LEGO Prinses speelkasteel 10668 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
150
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10668
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom in de magische wereld van LEGO® Juniors waar prinsessenkastelen tot leven komen! Met de LEGO® Juniors Prinses Speelkasteel set kunnen jonge bouwers zich onderdompelen in de sprookjesachtige wereld van prinsessen en hun dieren. Deze set is perfect voor kinderen tussen de 4 en 7 jaar oud die graag hun bouwvaardigheden willen ontwikkelen en op avontuur willen gaan met de prachtige prinses en haar lieve kat.

In deze set vind je een prachtig kasteel met een glijbaan, een ophaalbrug, een toren met vlaggen en bloemen en een verzorgplek voor dieren. De set bevat ook enkele unieke accessoires zoals een eetbakje, een vachtborstel en een koninklijk juweel. Met deze accessoires kun je ervoor zorgen dat de prinses en haar kat er altijd op hun best uitzien.

Het kasteel is gemaakt van prachtige roze en paarse stenen en bevat een prinses minifiguur en haar kat. De set wordt geleverd met duidelijke bouwinstructies, zodat je stap voor stap kunt bouwen aan het prinsessenkasteel en de andere modellen die je kunt maken. Gebruik je fantasie en bouw het kasteel om tot een speeltuin of koninklijke slaapkamer.

De LEGO® Juniors Prinses Speelkasteel set wordt geleverd in een stevige LEGO® container die perfect is om de set in op te bergen en mee te nemen. Het is niet alleen een leuk speelgoed, maar het is ook gemakkelijk mee te nemen naar vrienden, feestjes of op vakantie.

Met deze set kunnen jonge bouwers hun bouwvaardigheden ontwikkelen terwijl ze spelen in een sprookjesachtige wereld vol avontuur en creativiteit. Het bouwen van het kasteel, het zorgen voor de kat en het ontdekken van nieuwe speelmogelijkheden zorgen voor een leuke en fantasierijke ervaring voor kinderen.

LEGO® Juniors is de perfecte kennismaking met bouwen met LEGO® stenen. Het stimuleert de ontwikkeling van bouwvaardigheden en de verbeeldingskracht van kinderen. De set bevat eenvoudig te bouwen elementen die kinderen helpen met het bouwproces. Het is ook voorzien van bouwinstructies die zijn afgestemd op de leeftijdsgroep.

Het Prinses Speelkasteel is 20 cm hoog, 13 cm breed en 14 cm diep. De karakteristieke LEGO® container is 15 cm hoog, 19 cm breed en 19 cm diep. Het is een geweldige toevoeging aan elke LEGO® verzameling en zal jonge bouwers vele uren vermaak bieden.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek de magische wereld van LEGO® Juniors Prinses Speelkasteel en beleef urenlang speelplezier met de prachtige prinses en haar lieve kat! Bestel vandaag nog en ontdek het zelf.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40562

Mystieke heks

foto van lego set5006248

LEGO® Zwarte opslagsteen met 8 noppen en 2 lades

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.