Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Turtles Hoofdkwartier 10669

Krijg een samenvatting van LEGO set 10669 Turtles Hoofdkwartier: een spannende set voor fans van de Turtles-franchise.
Inclusief minifiguren Leo en de Foot Ninja.
Bouw het Turtle-voertuig en de schuilplaats met bedieningspaneel, katapult en computerscherm.
Ideaal voor jonge bouwers om vaardigheden te ontwikkelen.
Verdedig het Hoofdkwartier tegen de Foot Clan en creëer je eigen Turtles-avonturen.
Bestel nu voordat de set uitverkocht is!

Waar is LEGO Turtles Hoofdkwartier 10669 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
107
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10669
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom in de spannende wereld van ninja's en mutante schildpadden met LEGO set 10669 Turtles Hoofdkwartier! Deze set is perfect voor zowel jonge als volwassen fans van de populaire Turtles-franchise. Met deze set kunnen fans zelf hun eigen Turtle-avonturen beleven en hun bouwvaardigheden ontwikkelen.

Inclusief in deze set zijn twee minifiguren: Leo, compleet met zijn beroemde zwaarden, en een Foot Ninja. De muren van de Turtle Schuilplaats zijn 7 cm hoog, 14 cm breed en 10 cm diep, en bevatten een bedieningspaneel, katapult en computerscherm opdruk om de ninja's te helpen bij hun spannende missies. Maar let op, de Foot Clan is ook in de buurt met hun eigen voertuig van 3 cm hoog, 5 cm lang en 4 cm breed!

Kruip achter het stuur van het Turtle-voertuig van 3 cm hoog, 10 cm lang en 5 cm breed en snijd de pas van de Foot Ninja af. Of gebruik Leo's skateboard om op een gave trapleuning te rijzen. En als de Foot Clan te sterk is, bouw dan de katapult en verdedig de schuilplaats tot alle ninja's veilig zijn!

De LEGO Juniors sets vormen de ideale introductie tot bouwen met LEGO stenen. Met de eenvoudige elementen kunnen jonge bouwers hun vaardigheid ontwikkelen en hun eigen verhalen creëren. De set wordt geleverd met aan de leeftijdsgroep aangepaste bouwinstructies vol inspiratie, dus kinderen kunnen direct beginnen met bouwen en spelen.

Of je nu een fan bent van de Turtles sinds de jaren '80 of pas recentelijk kennis hebt gemaakt met deze helden in een half schelp, deze LEGO set zal zeker indruk maken. Ontwerp je eigen Turtle-avonturen en verdedig het legendarische Hoofdkwartier tegen de kwade Foot Clan. Wees snel voordat deze set uitverkocht raakt! Bestel de jouwe vandaag nog!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75024

HH-87 Starhopper™

foto van lego set40320

Planten van planten

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.