Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Batman™: Verdedig de Batgrot 10672

Bescherm Gotham City met LEGO set 10672 Batman™: Verdedig de Batgrot! Bevat Batman, The Joker en Robin minifiguren, Batgrot, Batmobile en meer.
Perfect voor jonge bouwers vanaf 4 jaar.
Voeg deze set snel toe aan je verzameling en beleef het avontuur van Batman! Bestel vandaag nog en ontvang snel thuis!

Waar is LEGO Batman™: Verdedig de Batgrot 10672 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
150
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10672
lego insiders punten icoon
0
punten

Stap in de wereld van Batman™ en bescherm Gotham City met deze te gekke LEGO set: 10672 Batman™: Verdedig de Batgrot! Deze set is speciaal ontworpen voor jonge bouwers en biedt een perfecte kennismaking met het bouwen met LEGO stenen. Deze set bevat alles wat je nodig hebt om Batman en zijn team te helpen de Batgrot te verdedigen tegen de sluwe The Joker en zijn kwaadaardige plannen.

Ga op avontuur met Batman, Robin en The Joker. De set bevat drie minifiguren: Batman™, The Joker en Robin, waardoor je het gevecht tussen goed en kwaad opnieuw kunt beleven. Bouw snel de Batgrot, The Joker's katapult en de Batmobile met eenvoudig te bouwen chassis en vlamelementen. De Batgrot heeft een ingangspoort, een cel en zelfs een telefoon waarmee Batman belangrijke berichten kan ontvangen. De katapult is geweldig om de dynamiet te lanceren en Gotham City in chaos te brengen, maar dat mag natuurlijk niet gebeuren!

Heb je The Joker gevangen? Zet hem dan in de cel en neem plaats in de Batmobile om te patrouilleren door de straten van Gotham City en te zorgen dat het veilig blijft. Met de wapens die bij de set horen, zoals Batman's™ Batarang, The Joker's grote hamer, Robin's staf en dynamiet, ben je klaar om te vechten tegen het kwaad.

De LEGO Juniors set 10672 Batman™: Verdedig de Batgrot is perfect voor jonge bouwers vanaf 4 jaar en ouder. De set is ontworpen om gemakkelijk in elkaar te zetten, zonder ingewikkelde bouwtechnieken en is daarom de perfecte introductie tot de wereld van LEGO bouwen. De set wordt geleverd met aan de leeftijdsgroep aangepaste bouwinstructies, zodat je zonder problemen aan de slag kunt.

De Batmobile heeft een chassis van 8 cm lang, 5 cm breed en 2 cm hoog en is perfect voor volwassenen en kinderen die zelf hun eigen avonturen willen creëren en op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen. De set is ook geweldig om mee te nemen op vakantie of om cadeau te geven aan een LEGO-fan.

Voeg deze fantastische LEGO Juniors set 10672 Batman™: Verdedig de Batgrot nu toe aan je verzameling en beleef het avontuur dat alleen Batman kan bieden. Met deze set kun je strijden tegen het kwaad, Gotham City redden en jezelf laten onderdompelen in de magische wereld van LEGO bouwen. Bestel vandaag nog en krijg deze set snel thuisbezorgd!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006141

Bureaulade met 4 noppen – blauw

foto van lego set5007110

Wooden Picture Frame – Dark Oak

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.