Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Racewagen rally 10673

De LEGO set 10673 Racewagen Rally is perfect voor jonge coureurs die van snelheid en avontuur houden.
Bouw de racewagens, hindernissen en het erepodium en race om de trofee.
Deze startset is een ideale kennismaking met LEGO voor jonge kinderen en bevat accessoires zoals olietonnen en verkeerskegels.
Bouwinstructies zijn aangepast aan de leeftijd en de set is verpakt in een handige LEGO container.
Bestel vandaag nog voor urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Racewagen rally 10673 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
350
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10673
lego insiders punten icoon
247
punten

De LEGO set 10673 Racewagen Rally is dé set voor jonge coureurs die houden van snelheid en avontuur. Met deze set waan je je op de startlijn van de spannendste race van het jaar! Bouw eerst de rode en de blauwe racewagen, de hindernissen en het erepodium. Leg vervolgens de start/finish lijn uit en race om de felbegeerde trofee.

Deze startset biedt jonge kinderen een unieke kennismaking met de LEGO bouwstenen en is perfect geschikt als cadeau! De set bevat eenvoudig te bouwen elementen die de ontwikkeling van de bouwvaardigheid stimuleren. De set is verpakt in een stevige en opvallende LEGO container, zodat je deze gemakkelijk kunt opbergen en vervoeren.

Naast de twee autocoureur minifiguren bevat de set ook accessoires zoals vier olietonnen, twee verkeerskegels, een finishvlag, een moersleutel en een megafoon. Scheur op de finish af en kom als eerste over de streep. Overhandig vervolgens de trofee aan de winnaar op het erepodium.

Maak de race nog spannender door de elementen uit de set om te bouwen tot een oranje sleeptruck of een razendsnelle zwarte racewagen. De bouwinstructies, die bij de leeftijd zijn aangepast, zorgen ervoor dat het bouwen gemakkelijk en leuk blijft.

Met LEGO Juniors maak je de perfecte introductie tot bouwen met LEGO stenen. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen met deze set al volop creatief aan de slag. De autochassis-elementen zijn 8cm lang, 4cm breed en 2cm hoog. De finish met spandoek is 11cm hoog, 14cm breed en 2cm diep. De karakteristieke LEGO container is 15cm hoog, 37cm breed en 19cm diep.

Kortom, met de LEGO set 10673 Racewagen Rally heb je alles in huis om de spannendste autoraces na te spelen en je creativiteit te laten vieren! Bestel deze set vandaag nog en verras jezelf of je vrienden met urenlang speelplezier. Trending bij speelgoedliefhebbers van alle leeftijden!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set79119

Ontketend in de Mutatiekamer

foto van lego set5006870

2-Stud Storage Brick – Green

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.