Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Pony boerderij 10674

Ontdek de wereld van LEGO® Juniors met de 10674 Pony boerderij set vol speelplezier.
Bouw de stal en springhindernissen en speel met het meisje en haar paard.
Deze set bevat diverse accessoires en kan zelfs omgebouwd worden tot een huis of picknick scène.
Met de stevige LEGO® container is deze set ideaal om mee te nemen.
Geschikt voor jonge kinderen en LEGO® fans.
Bestel de set nu en beleef eindeloze avonturen!

Waar is LEGO Pony boerderij 10674 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
306
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10674
lego insiders punten icoon
247
punten

Welkom bij de leukste boerderij van LEGO® Juniors! Haal nu de set 10674 Pony boerderij in huis en ontdek een wereld vol speelplezier met een meisje minifiguur en haar schattige paard. Vergezel ze op hun avontuur en beleef samen talloze verhalen!

De set bestaat uit een stal en twee springhindernissen die je zelf in elkaar kunt zetten. Daarnaast krijg je ook leuke accessoires zoals een zadel en halster voor het paard, bloempotten, bloemen en wortels om het paard te verwennen. Met deze elementen stimuleer je niet alleen je bouwvaardigheden, maar geniet je ook van urenlang speelplezier.

Het leuke aan deze set is dat je de elementen ook kunt ombouwen tot een huis met tuin en haard of een picknick scène met een bank, een tafel en een boom. Zo kun je telkens weer nieuwe verhalen bedenken en spelen.

De set wordt geleverd in een mooie, stevige LEGO® container die je gemakkelijk kunt gebruiken om de set op te bergen en te vervoeren. Ideaal dus om mee te nemen naar vriendjes en vriendinnetjes of op vakantie.

Bovendien zijn de bouwinstructies aangepast aan de leeftijd van het kind, waardoor zelfs jonge kinderen de set gemakkelijk zelf kunnen bouwen. LEGO® Juniors is dan ook de perfecte introductie tot bouwen met LEGO® stenen.

De Ponyboerderij is 14 cm hoog, 37 cm breed en 12 cm diep en past perfect in iedere kinderkamer. De karakteristieke LEGO® container is 15 cm hoog, 37 cm breed en 19 cm diep.

Haal nu de set 10674 Pony boerderij in huis en beleef talloze avonturen met het meisje en haar paard. Deze set is niet alleen leuk om te spelen, maar ook een perfect cadeau voor jonge kinderen en LEGO® fans. Bestel nu en ontdek de magische wereld van LEGO® Juniors.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set30589

Go-kart racer

foto van lego set41236

Harley Quinn™ nachtverblijf

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.