Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Politie – de grote ontsnapping 10675

Ga de strijd aan met de boef in LEGO set 10675 Politie - De Grote Ontsnapping! Deze set bevat drie minifiguren en accessoires zoals een politiebureau, een politiewagen en een politiemotor.
Met LEGO Juniors kunnen kinderen eenvoudig bouwen en hun creativiteit ontwikkelen.
Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Help de politie om de boef weer achter de tralies te zetten! Bestel nu!

Waar is LEGO Politie – de grote ontsnapping 10675 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
146
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10675
lego insiders punten icoon
0
punten

Ga de strijd aan met de boef die uit de gevangenis is ontsnapt in LEGO set 10675 Politie – De Grote Ontsnapping! Spring in de politiewagen of op de politiemotor en zet de achtervolging in. Met deze geweldige set krijgen jonge bouwers de perfecte introductie tot de wereld van LEGO speelgoed. Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen avontuur!

De set bevat drie minifiguren die je kunt aanpassen met diverse accessoires: twee dappere politiemannen en een gevaarlijke boef die op de vlucht is. Vergeet ook niet de politiehond met zijn bot, want die helpt je bij het vangen van de boef. De set bevat een politiebureau met een celdeur die open en dicht kan, een slagboom, een springschans, een bewakingscamera, een telefoon en een ladder. Laat de politie de orde handhaven in de stad vanuit het grote politiebureau.

De set bevat tal van accessoires die helpen bij het achtervolgen en vangen van de boef, waaronder twee bankbiljetten, een vuilnisbak, een sleutel, een walkietalkie, een koevoet en handboeien. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk je eigen scenario's!

Met LEGO Juniors kun je op een eenvoudige manier kennismaken met het bouwen van LEGO stenen en je bouwvaardigheden ontwikkelen. De set is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en wordt geleverd met bij de leeftijd aangepaste bouwinstructies. Het autochassis-element is 8 cm lang, 5 cm breed en 2 cm hoog. Het politiebureau is 17 cm hoog, 22 cm breed en 19 cm diep.

Ga de uitdaging aan en laat je creativiteit de vrije loop met LEGO set 10675 Politie – De Grote Ontsnapping! Het is een perfect cadeau voor jonge bouwers en fans van politie-avonturen. Bestel nu en help de politie om de orde in de stad te herstellen en de boef weer achter de tralies te zetten!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71316

Umarak de vernietiger

foto van lego set40656

Spelen met braille – Engels alfabet

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.